Yavru Kartal için kritik maç  

Karatay Termal 1922 Konyaspor yarın sahasında kümede kalma adına kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibin Kırklarelispor ile Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynayacağı zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor  sezonun 31 hafta maçında yarın sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. 

Mücadeleyi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.  Tanşkınfurat’ın yardımcılıklarını ise Ersin Erbay ve Çağrı Yıldırım yaparken maçın 4. hakemi ise Burak Kaplan olacak.  

1922 Konyaspor’da camia galibiyet için kenetlenirken, tek düşünce kazanarak düşme hattından çıkmak. 28 puan ve averajla düşme hattının hemen üstünde yer alan Yavru Kartal, play-off’u zorlayan Kırklarelispor engelini kayıpsız geçerek, kalan haftalara umutlu girmeyi hedefliyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadele golsüz sona ermişti. 

 Bu sezon iç sahadaki birçok maçını boş tribünlere oynayan Yavru Kartal, Kırklarelispor müsabakasıyla birlikte kalan maçlarda taraftarlarının desteğini alarak galibiyete uzanmak istiyor.

Averajla sıralamada 15. basamağa yükselen Yavru Kartal takipçisi Pazarspor’un 3 maçını da kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlı ekip kalan 8 haftada  puan kaybı yaşamak istemiyor.    

Karatay Termal 1922 Konyaspor bu haftasonu  sahasında Kırklarelispor  ile karşılaşacak.  Yavru Kartal’ın bu haftaki rakibi Kırklarelispor 38 puanla 8. basamakta bulunuyor. 

1922 Konyaspor bu maçın ardından en yakın takipçisi Pazarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma Yavru Kartal’ın ligdeki en kritik maçı olacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 31. hafta maçları bugün oynananacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:  

13:00 Karatay Termal 1922 Konyaspor - Kırklarelispor

13:00 Bucaspor 1928 - Pazarspor

14:00 Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor - Amed Sportif

14:00 Uşak Spor A.Ş. - Kırşehir Belediye Spor

14:00 Pendikspor Futbol A.Ş. - Nazilli Belediyespor

14:00 Akhisarspor - Ankara Demirspor

14:00 Isparta 32 Spor - Eskişehirspor

14:00 Tarsus İdman Yurdu - Teco Karacabey Belediye 

 14:00 Anagold 24erzincanspor - Şanlıurfaspor

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri