Yavru kartalı yendi

Torku Konyaspor Balıkesirspor hazırlıkları kapsamında U21 takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. A takım müsabakayı 5-1 kazandı

Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü içi sahada Balıkesirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor.Yeşil-beyazlılar, Cumartesi akşam saatlerinde U21 takımıyla antrenman maçında karşı karşıya geldi. Torku Konyaspor’un 5-1 kazandığı 30’ar dakikalık iki devrelik maçta Kartallar; Oğuzhan, Tolga, Benjamin, Volkan Fındıklı, Selim, Vukovic, Tufan, Barış, Vedat Bora, Recep Aydın, Rangelov’dan oluşan kadroyla mücadele etti. Torku Konyaspor’un gollerini Rangelov (2), Vukovic, Benjamin ve Recep Aydın kaydetti. Karşılaşmada forma giymeyen diğer oyuncular ise günü antrenmanla geçirdi.Torku Konyaspor, dün ise sabah çalıştı. Isınma koşularıyla başlayan ve daha sonra tempolu koşularla devam eden antrenman açma germe hareketleriyle tamamlandı.

Torku Konyaspor, bugün ise akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde tek antrenman yapacak. Yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Hasan Kabze, Djalma ve Özgür’ün antrenman eksiği nedeniyle Balıkesirspor maçı kadrosunda yer almalarının zor olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yeni stadın durumu bugün netlik kazanacak. Futbol Federasyonundan gelecek heyetin statta inceleme yapacağı ve onun ardından kesin kararı vereceği öğrenildi. Yoğun bir tempoda çalışmaların sürdürüldüğü yeni stat en önemli sorunun güvenlik olduğu, bununda polis bariyerleriyle çözülebileceği belirtildi. Futbol Federasyonunca maçın oynanmasına izin verilmemesi halinde karşılaşmanın Ankara, Antalya veya Eskişehir’de oynanabileceği ileri sürüldü.

SPOR SERVİSİ - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri