Yavru Kartal sahne alıyor

Karatay Termal 1922 Konyaspor 2021-22 sezonun ilk maçını yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal sezonun ilk maçında yarın sahasında Tarsus idman Yurdu'nu konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yavru Kartal güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un teknik direktörü Hakan Ünal, sezonun ilk maçı öncesinde

açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam yaptığı açıklamada takımdaşlık ve kompakt futbol vurgusu yaparak şunları söyledi: Biz pilot takımız. Konyaspor’a oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama ligde kalmak içinde aralara birkaç tane tecrübeli oyuncular atmak zorundayız muhakkak. Geçen yıl benim çalıştırdığım U19 takımından oyuncularım var. Bu oyuncular daha fazla süre alacak. Ama bu oyuncuların bir yere gelmesi için sabır gerekli. Bu boyacı küpü değil ki batır çıkar olsun. Böyle olmaz işte. Oynaya oynaya bunlarda ritmini yakalayacak. Bu oyunculardan en az 1-2 tanesinin en üstü göreceğini düşünüyorum. Ligin gidişatı önemli. Bizim hedefimiz ilk 10 içinde olmak. Bunu başarabildiğimiz zaman alt yapıdan gelen oyuncularımıza da biraz daha fazla süre verebilirsek ve yukarı da oyuncu verebilirsek biz kendimizi başarılı sayarız.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Tarsus İdmanyurdu karşısında iyi mücadele edeceklerini söyleyen Ünal: “ Bizler çok afaki paraların harcanmadığı mütevazi kadroyuz. Ancak yetenekli isimler de var. Rakibimize kafa tutacağız. Dinamik koşan ve mücadeleci bir takımız. Bunu sahada verimli şekilde kullanarak maçtan güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

KONYA ANTRENÖRLÜĞÜ İÇİN BAŞARI GEREKLİ VE ÖNEMLİ

Genç teknik adam kariyeri konusunda ise şu açıklamaları yaptı: Takımın ve şehrin sorumluluğu var şimdi. Ağır bir yük ama üstesinden geliriz. Profesyonel liglerde çalıştım. Büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Antrenörlükte şimdiden çok büyük hedef koymuyorum. Öncelikle bu takımın başarılı olmasına odaklandım. Burada çalışıp başarılı olayım, Konyaspor'a da 2-3 oyuncu vermek benim için en büyük mutluluk. Burada başarılı olmak ana hedefındeyim. Konya antrenörlüğü adına da burada biz ya da başkası olur başarılı olunması önemli" şeklinde görüş belirtti.

15.30 Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe)

16.00 Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor (Stadı sonra açıklanacak)

16.00 Karatay Termal 1922 Konyaspor -Tarsus İdman Yurdu (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

16.30 Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor (Kırklareli Atatürk)

20.00 TECO Karacabey Belediyespor-Eskişehirspor (M. Fehmi Gerçeker)

20.00 Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor (Şanlıurfa GAP)

20.00 Amed Sportif Faaliyetler-Uşakspor (Diyarbakır)

20.00 Bucaspor 1928-Isparta 32 Spor (Stadı sonra açıklanacak)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri