Yavru Kartal Dadaş'a karşı

Anadolu Selçukspor ligde ilk kez B.B Erzurumspor ile bugün saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Serkan Ergün yönetecek

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 3.haftasında B.B. Erzurumspor'a konuk olacak. Spor Toto 2.Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek iki ekibin mücadelesini hakem Serkan Ergün yönetecek. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

HEDEF EN AZ 1 PUAN

Çarşamba günü karayolu ile Ankara'ya giden ve uçakla Erzurum'a uçan Anadolu Selçukspor, Erzurum'da girdiği kampı tamamladı. Yavru Kartal maç saatini beklemeye başladı. Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan Anadolu Selçukspor, ikinci sırada bulunuyor. Yavru Kartal'da hedef Erzurum'dan en az 1 puan ile ayrılmak.

KARDELEN TV'DEN YAYINLANACAK

Spor Toto 2.Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek iki ekip daha önce hazırlık karşılaşmasında 1 kez karşı karşıya geldi. 2015-2016 sezonu öncesi hazırlık karşılaşmasında karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Dadaşlar 2-1 galip geldi. İlk kez bir resmi karşılaşma da karşı karşıya gelecek iki ekibin mücadelesi bugün saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Serkan Ergün yönetirken mücadele canlı yayın olarak Kardelen TV'den canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri