Yavru Kartal ateş hattında çırpınıyor

1922 Konyaspor, ligin 29. haftasında sahasında Karacabey Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 29. hafta maçları oynandı. Karatay Termal 1922 Konyaspor, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda son haftaların formda ekibi Karacabey Belediyespor' u konuk etti. 1922 Konyaspor, Ahmet Sabri, Ahmet Önay, Adem,Fuat, Nafican, Batuhan, Salim,Hacı Ömer, Mehmet Ali, Eyüp ve Can Demir ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Yeşil-beyazlı ekip, maç boyunca gol yollarında etkili olamadı. Bursa ekibi, 31'de Devrim Taşkaya'nın golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı. Evindeki kötü gidişatına son veremeyen Yavru Kartal, 24 puanda kalarak haftayı 17. sırada tamamladı. Üst üste 6. galibiyetini alan Karacabey Belediyespor ise puanını 34'e çıkardı. 1922 Konyaspor, erteleme maçında 9 Mart Çarşamba günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

ENDER TRAŞ DA İLAÇ OLAMADI

1922 Konyaspor, teknik direktör Ender Traş yönetiminde de çıkışa geçemedi. Yeşil-beyazlı ekip, Traş yönetiminde ligde çıktığı 6 mücadelede 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 3 puan topladı

Yavru Kartal, 49 yaşındaki teknik adam ile çıktığı karşılaşmalarda deplasmanda Uşakspor ve Nazilli Belediyespor ile berabere kalırken Eskişehir karşısında kazanırken, iç sahadaki Kırşehir Belediyespor Ankara Demirspor'a ve Karacabey Belediyespor’a mağlup oldu. Ender Traş, iç sahada 2-0 kaybedilen Pendikspor maçından önce göreve başlamış ancak lisans işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle bu maçta yedek kulübesinde yer almamış ve karşılaşmayı tribünden izlemişti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri