Yavru Kartal 3 puan hasretini dindirmek istiyor 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 27. hafta maçında sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 27. hafta maçında sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Saat 13.00 ‘de başlayacak mücadele Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak.  

Geçtiğimiz hafta oynanan Nazilli Belediyespor maçında 10 kişiyle maçı çeviren yeşil-beyazlı ekip sahadan 1 puanla ayrılmasına rağmen ateş hattında kalmaya devam etti. Geride kalan 23 maçta sadece 4 galibiyet alan Yavru Kartal 19 maçın 10’nundan ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 21 puan toplayan 1922 Konyaspor 19 takımlı ligde 17. sırada yer aldı. 

10 MAÇTIR KAZANAMIYOR 

En son 14 Kasım 2021 tarihinde evinde Pazarspor’u 4-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, daha sonra çıktığı 10 mücadelede; 6 mağlubiyet, 4 beraberlik alarak sadece 4 puan toplayabildi. Karatay Termal 1922 Konyaspor bu hafta evinde Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

ENDER TRAŞ GALİBİYET ALAMADI 

Karatay Termal 1922 Konyaspor'da kötü gidişat devam ediyor. 

Yeşil-beyazlı ekipte İlhan Palut un tavsiyesi ile Konya'ya gelen yeni teknik direktör Ender Traş da kötü gidişata çare olamadı. Pendikspor maçı öncesi göreve başlayan ancak lisans işlemleri yetişmediği için bu maçı tribünden takip eden 49 yaşındaki teknik adam, Uşakspor- Kırşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor maçlarında yedek kulübesinde yer aldı. 

Yavru Kartal, Ender Traş ile çıktığı bu iki karşılaşmada da Uşakspor ve Nazilli Belediyespor ile berabere kalırken, evinde Kırşehir Belediyespor'a mağlup oldu ve küme düşme hattından çıkamadı.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri