Yavru Kartal 3 puan avında

Anadolu Selçukspor yarın evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.Geçen hafta Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup eden Yavru Kartal Karagümrük’ü mağlup ederek geçen hafta aldığı galibiyeti taçlandırmak istiyor

DÜDÜK CİHAN AYDIN’DA

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 14.haftasında Anadolu Selçukspor evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.Aydın’ın yardımcılıklarını; Musa Murat Emre ile Mahmut Gülle yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe.Yavru Kartal rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

HEDEF ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET

Yeni yönetim ve yeni teknik direktörü ile temiz bir sayfa açan Yavru Kartal, Karagümrük karşısında üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Ligde 13 haftada sadece 2 kez kazanabilen ve ligde 12 puanla 15. sırada yer alan pilot takım, taraftarının önünde kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak amacında.

9.RANDEVUDA KARŞILAŞACAKLAR

Anadolu Selçukspor ile Fatih Karagümrük yarın 9.randevuda karşı karşıya gelecekler.İki ekibin mücadelesinde eşitlik göze çarpıyor. Daha önce 8 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde 3 kez Anadolu Selçukspor sahadan galibiyetle ayrılırken 3 kez ise Fatih Karagümrük sahadan galibiyetle ayrıldı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Anadolu Selçukspor ile Fatih Karagümrük yarın oynayacakları mücadele ile sezonun 2.maçına çıkacaklar. Daha önce Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde tur atlayan taraf Fatih Karagümrük olmuştu. İstanbul temsilcisi 26 Eylül 2018 tarihinde Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Mehmet Batdal'ın attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

ANADOLU’DA 3 EKSİK

Yarın evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak Anadolu Selçukspor’da 3 eksik göze çarpıyor.Kaptan Ahmet Önay, antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonun ilk yarısını kapatırken Ekrem Kayılıbal ise 2 hafta sahalardan uzak kalacak.İki oyuncu sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Tarsus İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören Ayberk Altan da cezalı olduğu için kulübedeki yerini alamayacak.

KADİR KAAN FORMA BEKLİYOR

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’a kiraladığı Kadir Kaan Özdemir milli takımdan döndü. 20 yaşındaki sol bek, Ümit Milli Takımın İspanya’da İskoçya’yı 2-0 yendiği ve Norveç’e ise 3-2 yenildiği hazırlık maçlarına ilk 11’de başlamıştı. Geçen hafta oynanan Tarsus maçında forma giyemeyen genç oyuncu, şans verilmesi halinde bu hafta Fatih Karagümrük maçında forma giyebilecek.

KARAGÜMRÜK SON 3 MAÇINI KAZANDI

Öte yandan Fatih Karagümrük ise maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde çıkışa geçen İstanbul temsilcisi çıktığı son 7 maçın 6'sını kazanma başarısı gösterdi. Son 3 maçını kazanan Fatih Karagümrük, Anadolu Selçukspor'u yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri