Yatırımlardan nasipleniyoruz

Metin Şahin: Türkiye geneline yapılan yatırımlardan Konya'da nasibine düşeni fazlasıyla alıyor. Bunun için de hem Müsteşarımız Faruk Özçelik'e hem de Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a teşekkür ediyoruz

ŞAHİN GELECEKTEN UMUTLU

Türkiye Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, tekvando branşı olarak 2017 yılına iyi bir başlangıç yaptıklarını, bunun yıl boyunca devam edeceğini, özellikle de tekvandonun Türk sporunun amiral gemisi olmaya devam edeceğini söyledi. Genl Yayın Yönetmenimiz Recep Çınar'a açıklamalarda bulunan Şahin, Konya'nın da Türk tekvandosuna ve sporuna önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Dünya'nın en güzel ve yaşanabilir şehirlerinden birisi olan Konya'nın spor şehri olmaya doğru büyük adımlar attığını görmek bir spor adamı olarak beni inanılmaz mutlu ediyor” dedi.

MADALYA DEPOSUYUZ

Tekvandoya büyük bir cazibe olduğu gerçeğinin yadsınamayacağını, özellikle de amatör branşlarda Türk sporunun madalya deposu olduğunu gururla bildiren Metin Şahin, şunları söyledi:

“Tekvando branşı gerçekten her geçen daha da büyüyer. Amatör branşlar içerisinde bir cazibe merkezi haline geldi. Bun da biz yöneticiler ve teknik adamlar büyük bir memnuniyet duyuyoruz. 2017 yılına iyi bir giriş yaptık ve bunun devam etmemesi için bir sebep yok. Gelecek adına yapılan planlarımız var ve bunların çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Tekvandocularımız ülkelerinin vizyonu, misyonu ve dünyadaki yerini daha üst noktalara çekmenin mücadelesini verecekler. Bizler de kendilerine desteğimizi sürdüreceğiz.”

KONYA SPOR ŞEHRİ

Konya'nın kendisinde önemli bir yerinin olduğuna değinen Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, “Bu hoşgörü şehri herşeyin en iyisini hak ediyor” diyerek, başladığı sözlerine şöyle devam etti:

“Konya güzel ve yaşanabilir bir şehir. Seçilenler ve atananlar da bu şehrin daha da yaşanabilir hale gelmesi için büyük bir çaba gösteriyorlar. Allah onlardan razı olsun. Meselenin sportif tarafına gelecek olursak, Müsteşarımız Faruk Özçelik Bey başta olmak üzere, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'la birlikte Konya'nın spor şehri olması noktasında büyük emekleri var. Tesisleşme noktasında gecelerini gündüzlerine katmışlardır. Konya'ya iyi bir veledrom kazandırmak için hem Müsteşarımız ve Genel Müdürümüz Avrupa'yı taradılar. İnşallah bunca tesisin yanına bir de veledromu eklersek, Konya'nın süksesi artacak. Türkiye geneline yapılan yatırımlardan Konya'da nasibine düşeni fazlasıyla alıyor. Bunun için de hem Müsteşarımız Faruk Özçelik'e hem de Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a teşekkür ediyoruz Konyalı bir spor adamı olarak” diyerek sözlerini noktaladı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri