Yatağını Değiştirmek İsteyenlere Yüzde 20-30 İndirim Fırsatı

Geliştirdiği teknolojik ürünlerle tanınan İşbir Yatak, yüzde 20 ile yüzde 30 oranında indirime gitti.

Geliştirdiği teknolojik ürünlerle tanınan İşbir Yatak, yüzde 20 ile yüzde 30 oranında indirime gitti. Söz konusu indirim oranları Vıscostar Viscoelastik Akıllı Yataklar ve Pocket Spring Paket Yaylı Yataklarda geçerli olacak.

İşbir Yatak, Vıscostar Viskoelastik Akıllı Yataklarda yüzde 30 (ErgoPlas Polimer Yaylı Viskoelastik Akıllı Yatak hariç), Pocket Spring Paket Yaylı Yataklar (Elite Pocket Ergonomik Ortopedik Paket Yaylı Yatak hariç) ve Lateksit Ergonomik Yaysız Yatak grubundan CocoDream Hindistan Cevizi Lifli Organik Yatak ve Troia At Saçı Yatakta yüzde 20 indirim yaptı. Diğer bütün yataklarda (Açelya, Ekoyat ve bebek yatakları hariç) tek kişilik yatak alanlara 1 adet, çift kişilik yatak alanlara 2 adet Promed yastığı hediye edecek. Kampanya; 1 Eylül – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında kampanyaya katılan İşbir Yatak Uyku Merkezleri’nden yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Dünya’da gelişen teknolojiyi sektöre adapte eden İşbir'in geliştirdiği bazı ürünler ve özellikleri şöyle:

Visko teknolojisi (Yatak ve uyku konforunda uzay teknolojisi): Açık hücreli, vücut ısısı ve basıncına duyarlı, akıllı hafıza hücreleri içeren viskoelastik malzeme içeriyor. Bu malzeme vücuttaki basıncı en aza indirger ve sıradışı bir rahatlık sağlıyor.

Hijyen Teknolojisi (Yatağı bakterilerden koruyacak çok özel hijyen teknolojisi): Yataklardaki süngerler 1. sınıf öko-tex (bebekler ve çocuklar için uygunluk) sertifikasına sahip. Kanserojen madde içermez (Sertifika no: 06.MO.46136). Yatak kumaşları bakterilere karşı HealthGuard™ apresiyle hijyenize edildi. Quallofil® Allerban® elyaflar anti-bakteriyel, anti-mite, anti-mantar özellikleriyle tanınıyor. Ayrıca bütün yataklarda klasik keçeye göre çok daha hijyenik ve sağlıklı olan 'Rebound' kullanılıyor.

Polimer Yay Teknolojisi (Türkiye’de ilk ve tek polimer yay teknolojisi, patentli ürün): Ses yapmayan, dayanımı metal yaylara oranla artırılmış, vücuda göre farklı sertliklerde kullanılabilen polimer yaylar yataklara ekstra konfor sağlıyor.

Nano Teknoloji: Yatağınız ister A,C ve E vitaminleri deposu ister lavanta kokulu hale getirebilirsiniz. Mikrokapsülleme yöntemi ile zerrecikler mikroskobik düzeyde özel polimerik çeperle kaplanmıştır. Bu sayede etkisi çok uzun süre korunur.

Anti-stres Teknolojisi (Vücudunusu streten arındıracak teknoloji): Sea Cell & Wellness Anti-Stress yatağın kumaşında denizyosunu özleri ve karbon fiberler bulunur. Bu sayede yatağınız sıradan bir stres önleyici özellikten çok daha fazlasını sunar.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri