Yatabare serbest kaldı

Atiker Konyaspor’un prensipte anlaştığı Yatabare Karabükspordan ayrıldı.

Kulüpten 4 aydır para alamayan Mustapha Yatabere bu nedenle sözleşme fesih gereği olarak serbest kaldı. Yatabare’nin bugün kampa katılması bekleniyor. Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor

Atiker Konyaspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Mustapha Yatabare, Karabük’ten 4 aydır maaş alamadığı gerekçesiyle serbest kaldı. Yatabare, kendisine ödenme yapılmaması üzerine takımdan ayrılma kararı aldı. Uzun süredir para alamayan deneyimli forvet serbest kaldı. Konyaspor ise Yatabare’yi bedelsiz olarak transfer edecek. Yatabare’nin bugün Antalya kampına katılması bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Konyaspor, yaklaşık 2 haftadır transferde yoğun bir mesai harcarken, henüz taraftara transfer müjdesi veremedi. Kadrosuna iki forvet, bir ön libero ile bir de kanat transferi yapacak olan yeşil-beyazlı ekip, Yatabare'yi bugün ya da yarın resmi olarak da kadrosuna katması bekleniyor.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetimden yapılacak bazı takviyelerin Antalya kampına yetişmesini istemişti. Ancak şu ana kadar transferi açıklanan ve kampa dahil edilecek oyuncu yer almıyor.   Konyaspor’da transfer çalışmalarının haftaya daha da yoğunlaşması ve Yatabare dışında 1-2 oyuncuya daha imza attırması bekleniyor.

TEK DÜŞÜNCE HÜCUM HATTINI GÜÇLENDİRMEK  

Sezonun ilk yarısında çok büyük bir şekilde gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor ikinci yarıda bu sıkıntıyı tamamen çözmek istiyor. sezon başında hücum hattına yaptığı transferlerden verim alamayan yeşil-beyazlı ekip bu bölgeyi ikinci yarı sil baştan yeniden yapılandırmayı amaçlıyor. Şuana kadar Karabükspor’da forma giyen Yatabare ile el sıkışan Atiker Konyaspor ilerleyen günlerde ileri uca 2 transfer daha yapacak.

SON VURUŞ BECERİSİ OLAN ADAM ARANIYOR

Sezonun ilk yarısında topu ceza sahası içerisine getirmekte sıkıntı yaşamayan Atiker Konyaspor son vuruşlardaki yetersizliği nedeniyle ligin en az gol atan takımları arasında yer aldı.  Yeşil-beyazlı ekip ceza sahasına en fazla giren ekipler arasında yer alırken ligin en az gol atan takımı oldu. Kartal’ın çektiği şutlar da kaleyi bulmadı. Yeşil-beyazlı yönetim ikinci yarıda bunu telafi etmek için hücum hattını sil baştan değiştirmek istiyor.  Konyaspor yönetimi son vuruşlarda başarılı olan bir oyuncu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

FERHAT TÜRKOĞLU  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri