Yaşlılık Maaşını Çekmeye Giden Kadın Kamyonetin Altında Can Verdi

Gaziantep'te yaşlılık maaşını çekmek için bankaya giden 70 yaşındaki Besime Demir, yolda karşıdan karşıya geçtiği esnada bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan araç şoförünü yakalamak...

Gaziantep'te yaşlılık maaşını çekmek için bankaya giden 70 yaşındaki Besime Demir, yolda karşıdan karşıya geçtiği esnada bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan araç şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziantep'teki kazada, plakası belirlenemeyen kamyonet sürücüsü, Karacaoğlan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Besime Demir'e çarptıktan sonra kaçtı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Demir'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Demir'in, yaşlılık maaşını almak için bankaya gittiği öğrenildi.

Demir'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri