Yaşlılık bağlama eğitimine engel değil

Selçuklu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (SELMEK) her yaştan vatandaşa bağlama eğitimi veriliyor
Selçuklu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (SELMEK) her yaştan vatandaşa bağlama eğitimi veriliyor
     SELMEK Bağlama eğitmeni Müzik Öğretmeni ve Müzisyen Zafer Gündoğdu, Selçuklu Belediyesi tarafından açılan bağlama kursunda eğitime beş ay önce başlanıldığını ve bu süre içinde eğitime devam edenlerin sayısında yarıya yakın azalma olduğunu söyledi.
     Gündoğdu, bu eğitimi almaya kararlı ve hevesli kişilerle eğitime devam ettiklerini belirterek, ''Kursumuzda şu an 15 öğrencimiz bulunuyor. Bu öğrenciler içerisinde Şükran Meriç 68, Salih Tekin 58, Abdullah Zeybek 55 Gazel Han 48 ve Mesut Deveci 30 yaşında. Daha küçük yaşlarda öğrencilerimizde bulunuyor. Ama yaşı ilerlemiş olan öğrencilerimizin öğrenme arzusu ve müzik sevgisi eğitmen olarak beni oldukça mutlu ediyor. Yaşı ne olursa olsun herkese bu tür isteklerini hayata geçirmelerini tavsiye ediyorum. Öğrenmenin yaşı olmadığını ve istenirse her hayalin gerçekleştirilebileceğini buradan herkese gösteriyoruz'' dedi.
     Bağlama ve gitar eğitimlerinde toplam 30 öğrenciye eğitim veriliyor. Bağlama sınıfında eğitim alan kursiyerler arasında 68 yaşındaki Şükran Meriç de bulunuyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri