Yaşlılar unutulmadı

Özel Selçuklu Hastanesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönlünü aldı


Özel Selçuklu Hastanesi tarafından Yaşlılar Haftası sebebiyle Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeniay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca, Başhekim Dr. Eyüp Çetin, Hastane Müdürü Nurcihan Gümüş katıldı. Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi. Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Dr. Seyit Karaca, kurum olarak huzurevini önemsediklerini, bu sebeple de toplumsal çalışmalar arasında huzurevine ayrı bir yer verdiklerini ifade etti.
Yaşlılar Haftası’nın fırsat bilinerek, her yıl bunun öneminin kanaat önderleri tarafından, kurumlar aracılığıyla yapılacak etkinliklerle topluma hatırlatılması gerektiğinin altını çizen Karaca, “Bundan birkaç yıl öncesinde bu tarz etkinlikler kuruluşlarca daha çok yapılırdı ve bu durum basın aracılığıyla halka duyurulurdu, birçok kişi de Yaşlılar Haftası’nın kutlanmaya başladığını bu haberlerle öğrenirdi” dedi. Dr. Karaca bu çalışmalar sayesinde birçok kişinin huzurevi ziyaretlerini kültürüne yerleştirdiğini de söyledi ve “İşte bu sebeplerle bu ziyaretlerin önemi çok büyüktür, topluma model olması açısından kamuoyuyla paylaşılmalıdır” dedi.
Özel Selçuklu Hastanesi olarak huzurevindeki sevince, mutluluğa, insan haline tanıklık etmenin özel bir paylaşım olduğunu düşündüklerini belirten Dr. Seyit Karaca,  kurum ve kuruluşların temel hedeflerinden olan toplumsal hizmet çerçevesinde huzurevlerinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.
Huzurevlerinin adı gibi huzurlu, güzel mekanlar olması gerektiğinden de bahseden Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca “Burada çalışan ve buraya gelen ziyaretçiler de bunun bilincinde olmalıdırlar” dedi.
“Tarihimize baktığımız zaman yaşlılarına değer veren, bunun için çaba gösteren bir millet görürüz” diyen Dr. Karaca “Bizlerin vazifesi de bu hassasiyeti kaybetmeden, bu duyguların diri kalmasına hizmet etmektir” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri