Yarım pozisyonla maçı kaybettik

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur rakibe pozisyon vermeden bir duran toptan maçı kaybettiklerini ifade etti. Baysangur bu yenilgiyi telafi edeceklerini sözlerine ekledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da iç sahada alınan Bayrampaşa yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonrası konuşan  teknik direktör Abdurrahman Baysangur: “Rakibimize pozisyon vermedik. Yarım pozisyonla maçı kaybettik. Evet belki çok iyi oynamadık ama maçı lehimize çevirebilecek pozisyonlar ürettik. Maçı kaybetmiş olmanın hüznünü yaşayacağız elbette ama bir sonraki maçımıza hazırlanıp sahadan istediğimiz sonucu almak için çalışacağız” dedi.

 Son iki maçta kaybedilen puanların üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Baysangur : “Özellikle iki maç içerde oynanmanın avantajını kullanmak isterken beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Son iki, üç haftalık oyunun gidişatı yönünde bir şeylerin düzeldiğine olan inancımızı yaşarken, kaybedilen puanlar bizi derinden üzüyor. Oyuncuların isteği, arzusu, gayreti, maçı kazanma isteği üst seviyede. Ama bazen telaş noktasında yaşadığımı sıkıntılar, bir an önce golü bulma isteği sonuçla bizim aramıza giriyor. Maça baktığımızda rakibin pozisyonu yok. Yarım pozisyonla maçı kaybettik. Evet belki çok iyi oynamadık ama maçı lehimize çevirebilecek pozisyonlar ürettik. Maalesef birkaç haftadır bunları yaşıyoruz ve sonuca gidemiyoruz. Bu da takımın üzerinde baskı oluşturuyor. Tüm bunları düzeltmek zorundayız. Maçı kaybetmiş olmanın hüznünü yaşayacağız elbette ama bir sonraki maçımıza hazırlanıp sahadan istediğimiz sonucu almak için çalışacağız. İnşallah bunları aşabilecek güçte bir takımız. Maçların peş peşe olması bizim için artı olduğunu düşünüyorum. En azından oynadığımız maçı bir an önce unutup, bir sonraki maça odaklanmak gerekli ve bunu yapıyoruz. Çarşamba günü bir maçımız daha var. İnşallah oradan iyi sonuç alır ve  buradaki kötü sonuçları telafi ederiz. Genç takımız bazen kötü sonuçlar alabiliyoruz. Peş peşe gelecek iki galibiyet bizi moral olarak ta düze çıkarır. İç sahada kazanmamız gereken bir maçtı, sadece puan almaya gelmiş görüntüde ki bir rakip vardı karşımızda. Kapalı savunma bizi çok zorladı. Nihayetinde kaybettik, inşallah önümüzdeki maçta telefi edebilecek güçteyiz, bunun için çalışacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri