Yarı Finalde Williams’a Kaybeden Rus Bayan Tenisçi, Yine De Sevindi

Kariyerinde ilk defa yarı final oynayan Rus bayan tenisçi Yekaterina Makarova, ABD Açık Hava Tenis Turnuvası'nda Serena Williams’a elendi. Makarova, elenmesine rağmen mutlu olduğunu söyledi.Turnuvaya 17 numaralı seri başı olarak katılan Yekaterina...

Kariyerinde ilk defa yarı final oynayan Rus bayan tenisçi Yekaterina Makarova, ABD Açık Hava Tenis Turnuvası'nda Serena Williams’a elendi. Makarova, elenmesine rağmen mutlu olduğunu söyledi.

Turnuvaya 17 numaralı seri başı olarak katılan Yekaterina Makarova, yarı finale kadar gelerek sürpriz yaptı. Kariyerinde ilk defa yarı final oynayan Makarova, Williams’a boyun eğdi.

Rus rakibinin ilk defa yarı finale kadar gelmiş olmasını ciddiye alan Williams ise sert oyunuyla Makarova’ya hiç şans tanımadı. Williams, karşılaşmayı 6-1 ve 6-3’lük setlerle kazandı.

Williams’ın çok iyi bir tenisçi olduğunu dile getiren Makarova, "Maçta çok agresifti, çok hareket ederek köşeleri inanılmaz vuruşlar yaptı. Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Yinede yarıfinal oynadığım için çok mutluyum." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri