Yarı final için 'sebebimiz' var

Ziraat Türkiye kupası çeyrek finalin ikinci maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Torku Konyaspor'da hedef tur altamak ve yarıfinale kalmak. Zorlu karşılaşma saat 20:45'de başlayacak

Torku Konyaspor Beşiktaş ile bugün Ziraat Türkiye kupasında karşı karşıya gelecek.  Konya Büyükşehir stadında oynanacak ve saat 20:45'de başlayacak maçta Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Engin Erdem ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Emre Atasoy.

Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Takımda eksik yok. Moral süper. Tüm camia galibiyette birleşti. İstanbul’da oynanan çeyrek finalin ilk maçında rakibini 2-1 yenen Kartallar, bugün de taraftarlarının desteğiyle rakibini devirerek adına yarı finale yazdırmayı amaçlamakta. 

Karşılaşmanın biletlerinin tamamına yakınının satıldığı ve maçın TV’den naklen yayınlanmasına karşın 40 bin’e yakın futbolseverin izleyeceği bildirildi. Konyaspor teknik adamlarının, bugünkü maçta hafta sonundaki Trabzonspor maçını da düşünerek takımda küçük çaplı revizyona gidebileceği öğrenildi.

Torku Konyaspor, Beşiktaş’ı elemesi ve yarı finale yükselmesi halinde Fenerbahçe- Amedspor eşleşmesini geçen takımla yarı finalde karşı karşıya gelecek. Yarı final maçlarının ilki 19-21 Nisan, ikincisi ise 10-12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Öte yandan bugün oynanacak olan Beşiktaş maçında, yeşil-beyazlı futbolculara en büyük destek 40 bini aşkın taraftardan gelecek. Günlerdir bu maça hazırlanan yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına verecekleri desketle yine bir ilke imza atarak, tribünlerde destan yazacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri