Yarı final için kazanmak şart

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında bugün Sivasspor ile karşılaşacak.

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında bugün Sivasspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 20.00’da başlayacak mücadeleyi Alper Ulusoy  yönetecek. Yeşil-beyazlı ekibin tur atlaması için kesinlikle kazanması gerekiyor.

Ziraat Türkiye kupasında Çeyrek Final ikinci maçları bugün oynanacak Atiker Konyaspor-Sivasspor karşılaşması ile sona erecek ve yarı finalistler belirlenmiş olacak.  Atiker Konyaspor -Sivasspor Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20.00’dabaşlayacak.   ilk karşılaşması 0-0 biten  çeyrek final ikinci maçında İzmir bölgesi hakemlerinden Alper Ulusoy görev yapacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Volkan Narinç, İlker Takpak yapacak. Maçta Caner Ak dördüncü hakem olarak görev alacak. Turun ilk maçında Sivas’ta oynanan mücadele golsüz sona ermişti. Atiker Konyaspor  galip gelerek turu geçmesi halinde, yarı finalde Kasımpaşa – Çaykur Rizespor eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçları 25, 26 ve 27 Nisan’da, ikinci mücadeleler ise 16, 17 ve 18 Mayıs’ta yapılacak.

TURU İÇİN KAZANMASI GEREKİYOR

Spor Toto Süper Ligde üst üste 2 galibiyet alan Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında yarı final için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, TFF 1.Lig’de zirve mücadelesi veren rakibini saf dışı bırakarak kupada yarı finale yükselmek istiyor.  Kupada geçtiğimiz sezon yarı final oynayan Atiker Konyaspor, bu sezon da kupaya büyük önem veriyor. Yeşil-beyazlı camia, tarihinde bir ilke imza atarak final oynamanın hayalini kuruyor. Final yolunda nispeten kolay rakiplerle eşleşen Konyaspor, ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Sivasspor’u evinde yenmek zorunda. Atiker Konyaspor maçta her türlü galibiyette tur atlayacak. Gollü beraberlik ise Sivasspor’a yarıyor. Mücadelenin 90 dakikası  ve uzatma dakikalarının 0-0 beraberlikle sonuçlanması durumunda ise turu geçecek takımı penaltı atışları belirleyecek.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri