Yaralı Kartal moral peşinde

Ligde ve kupada kaybeden Atiker Konyaspor bugün Osmanlıspor'a konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yeşil-beyazlılar mücadeleden puan ya da puanlar alıp moral bulmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Erkan Akbulut yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.

HEDEF GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Atiker Konyaspor yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kasımpaşa karşısında şok bir yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, moral bulmak istiyor. Temsilcimiz, Osmanlıspor karşısında kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak amacında. Ligde son 2 maçta 5 puan kaybeden ve ilk 6 yolunda büyük bir yara alan Atiker Konyaspor, rakibini yenerek puanını 42’e çıkarmak amacında.

12.RANDEVU

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında konuk olacağı Osmanlıspor ile bugüne kadar Süper Lig’de 11 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken 6 maçta berabere sona erdi.

4 MAÇTIR YENİLMİYOR

Bugün Osmanlıspor'a konuk olacak olan Atiker Konyaspor rakibine son 4 maçtır yenilmiyor. İki ekibin oynadığı son 4 maçı 2 kez Konyaspor kazanırken, 2 kez ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. İki ekibin oynadığı son 4 maçta alınan sonuçlar şöyle: "Konyaspor 3-0 Osmanlıspor, Osmanlıspor 1-2 Konyaspor, Konyaspor 1-1 Osmanlıspor, Konyaspor 1-1 Osmanlıspor."

BAYARSLAN İLK KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan mücadelede de düdük çalacak olan hakem olan Volkan Bayarslan, bu sezon ilk kez Konyaspor'un bir maçında orta hakem olarak görev alacak. Volkan Bayarslan, daha önce Konyaspor'un 7 maçında orta hakem olarak görev almıştı. Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı 7 maçın 3'ünden Konyaspor galibiyetle ayrılırken 2 maç ise beraberlik sonuçlandı. 2 maçta ise Konyaspor sahadan yenilgiyle ayrıldı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri