Yaralı Kartal kupa sınavında

Ligde art arda Bursa ve Galatasaray’a yenilen Torku Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Hacettepe’ye konuk olacak

Ligde art arda Bursa ve Galatasaray’a yenilen Torku Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Hacettepe’ye konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip Ankara Cebeci Stadında oynanacak ve 13.30’da başlayacak maçı kazanarak moral bulmak istiyor

Spor Toto Süper ligde, 11. haftada Pazar günü Antalyaspor karşısına çıkacak olan Torku Konyaspor, bugün ise, Ziraat Türkiye kupası 3. kademe maçında Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Ankara Cebeci stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta Onur Karabaş düdük çalacak. Karabaş'ın yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Esat Sancaktar yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Kosif. Ligi orta sıralarda bitirmeyi, kupada da üst turları hedefleyen yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün sabah yapılan antrenmanla tamamlandı. Çalışmaya teknik direktör Uğur Tütüneker yine katılmadı. Takım öğleden sonra Ankara’ya giderek kampa girdi. Torku Konyaspor’da, önceki gün öğleden sonra gerçekleştirilen ve teknik direktör Uğur Tütüneker’in çıkmadığı antrenmanda İshak Çakmak ve Elvis Kokalovic takımdan ayrı çalışırken, Gekas, İtandje, Ömer Ali Şahiner ve Ali Turan katılmadı. Antalyaspor maçı hazırlıkları Perşembe günü öğleden sonra tesislerde başlayacak ve Cumartesi günü tamamlanacak. Takımda sakat olan Kokaloviç, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner ve sarı kart cezalısı Ergün Teber dışında eksik yok. Kart cezasını tamamlayan Ali Çamdalı Antalyaspor’a karşı forma giyebilecek.

Kartallar, bugün Hacettepe karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesi bazı futbolcular dinlendirilecek. Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Abdülkerim, Mehmet Uslu- Borek, Ali Çamdalı- Şenol, Ramos, N’Douassel- Thorvaldson.

SERKAN ŞAHİN FİFA’YA BAŞVURDU

Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcularından Serkan Şahin’in alacaklarına karşılık FİFA’ya başvurduğu açıklandı. Daha önce 3 sezon Torku Konyaspor formasını giyen ve bu yıl kadroda düşünülmediği için kendisine kulüp bulması söylenen Serkan’ın, yöneticilerin kulüp bulmasına yardımcı olmalarına karşılık gitmediği ve alacaklarına karşılık FİFA’ya başvurduğu bildirildi.

KOKALOVİÇ TOPLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor ile oynan 8.hafta maçı öncesinde ısınırken sakatlanan ve tedavisine başlanılan Hırvat oyuncu Elvis Kokalovic takımdan ayrı olarak topla çalışmalara başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalışan oyuncunun tedavi sürecinin devam ettiği belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri