Yaprakçı’dan çifte imza

Yeni sezon için kollarını sıvayan Şekerspor yönetim kurulu ilk imzasını genç Kaleci Gürsel’e attırdı. Başarılı file bekçisi dünya evine girdiği gecede çifte imza atmanın mutluluğunu yaşadı
TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezonun ilk imzasını genç kaleci Gürsel Yaprakçı’nın düğününde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gece dünya evine giren başarılı kaleci Gürsel, bir taraftan düğün mutluluğu yaşarken diğer taraftan da kendini bir yıllığına yeniden Şekerspor’a bağlayan imzayı attı. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren genç kaleci Gürsel’e Göztepe, Akhisar Belediyespor, Bank Asya ekiplerinden Boluspor ve Süper Lig ekiplerinden Manisaspor da talip olmuştu. Ancak gürsel attığı imzayla Şekerspor’u tercih etti.
Şekerspor camiası geçtiğimiz gün başarılı file bekçisi Gürsel Yaprakçı ve Elif Daş’ın düğününde bir araya geldi. Daş ve Yaprakçı ailelerinin Öncü Düğün Salonu’nda yapılan düğünlerinde genç çiftin nikâhlarını Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı kıydı. Nikâh merasiminde ilk imzasını evlenme cüzdanı için atan Gürsel Yaprakçı, ikinci imzasını Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı’nın getirdiği bir yıllık sözleşmeye attı. Bizde Merhaba Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar ve diler ailelerini kutlarız.
Öte yandan Şekerspor’un attırdığı bu imzanın ardından iç ve dış transferde çalışmalar moralli bir şekilde başlamış oldu. Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Futbol Şube sorumlusu Necati Batı ve İletişim Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu’nun yer aldığı transfer komitesi öncelikli olarak iç transfer sorununu ve hoca konusunu çözüme kavuşturacak. Yapılan çalışmalarla birlikte alt yapı hocalarının ve teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği raporları değerlendiren yönetim kurulu, Alt yapıdan A takıma kazandırılacak olan isimler üzerinde bir çalışma yaptı ve bu isimler önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak. Ayrıca hoca konusunun çözüme kavuşturulması için yurt dışına çıkan Mehmet Altıparmak’ın Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Başarılı hoca döndüğünde yönetim kurulu ile masaya oturacak.
Yeni sezonda daha başarılı bir ekip oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda 11 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Öncelikle iç transferi bitirip ardından dış transfere yönelecek olan Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak.
Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Anıl Abanoz, Gökhan Caba, Gürsel Yaprakçı, Hasan Engin Ekler, Onur Akbay, Serkan Silan, Turgay Koyuncu, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan, Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı. İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğini ifade eden Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence: “sezonun ilk imzasını çok mutlu bir günde Gürsel’e attırdık. Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri