Yaprak dökümü

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yeşil-siyahlılar, Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda kadroda bulunan 5 isimle yolları ayırdı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı. Yeşil-siyahlı yönetim, teknik direktör Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda çalışmaları sürdürüyor. Erkam İpekten'den boşalan koltuğa getirilen Niyazi Kart, ikinci yarının en çok puan toplayan takımı Sarayönü Belediyespor olması için birçok mevkiiye isim önerisinde bulundu. Yeşil-siyahlılar, Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda 5 isimle de yolları ayırdı.

GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'in kapısından dönen Sarayönü Belediyespor'da hareketli saatler yaşanıyor. Sezona çalkantılı olarak başlayan yeşil-siyahlı temsilcimiz Niyazi Kart'ın teknik direktörlük koltuğuna gelmesi ile gözünü yeniden şampiyonluğa dikti. Kart'ın ikinci yarının en çok puan takımı olacağız sözüyle iştahı kabaran yönetim, transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda çalışmaları sürdüren yeşil-siyahlılar; oyuncularla görüşmelere başladı. Sarayönü Belediyespor yönetiminin önümüzdeki günlerde anlaştığı isimleri kamuoyuna duyurması bekleniyor.

5 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Kadroyu güçlendirmek için çalışmaları sürdüren Sarayönü Belediyespor, 5 isimle de yolları ayırdı. Yeşil-siyahlılar Enes Özdemir, Lachin Mamedov, Uğur Arda Kavaklı, Celal Özcan ve Mehmet Güneş ile yolların ayırdığını duyurdu. Sarayönü Belediyespor'da bu sezon;  Enes Özdemir 11, Celal Özcan 11, Mehmet Güneş 8, Lachin Mamedov 2, Uğur Arda Kavaklı ise 1 maça çıkma başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri