Yanlışlıkla Salıverilen Cinayet Zanlısı Yakalandı

Adana’da arazi tartışması sonucu akrabası olan baba ve oğlunu öldüren cinayet zanlısı, Aydın’da yakalanıp Ceyhan Cezaevi'ne gönderildi. Fakat cezaevinde tahkikat evraklarında yapılan hatadan dolayı salıverilen zanlı, İzmir’de Özel...

Adana’da arazi tartışması sonucu akrabası olan baba ve oğlunu öldüren cinayet zanlısı, Aydın’da yakalanıp Ceyhan Cezaevi'ne gönderildi. Fakat cezaevinde tahkikat evraklarında yapılan hatadan dolayı salıverilen zanlı, İzmir’de Özel Harekat timleri desteğiyle düzenlenen operasyonla tekrar yakalandı.

Olay, 2013 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde meydana geldi. Arazi tartışması sonucu, akrabası olan A.U. ile 13 yaşındaki oğlu D.U.’yu silahla öldüren E.B., ardından kaçtı. Harekete geçen polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.B., Ceyhan 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. E.B., buradan Ceyhan Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. E.B, cezaevindeki tahkikat evraklarında yapılan hatadan dolayı yanlışlıkla salıverildi. Tekrar Nazilli’deki akrabalarının yanına gelen cinayet zanlısı E.B., polis tarafından yakalanacağı sırada firar etti. Menemen ilçesinde bayan arkadaşının yanında saklandığı belirlenen E.B.’yi yakalamak için Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle operasyon düzenlendi. Firari E.B., eve düzenlenen baskınla yakalandı. Evde yapılan aramada sahte nüfus cüzdanı, sahte sürücü belgesi, bir silah ve bu silaha ait mermiler ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen E.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri