Yanlış eğitim 15 Temmuz'u doğurur

Başak Koleji Yön Veren Eğitimciler Zirvesi "Değerlerimiz ve Zeka Gelişimi" konulu eğitimcilere yönelik bir program düzenledi.

Konya Ramada Plaza'da gerçekleşen programa KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Başak Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar, Başak Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Başar ve çok sayıda eğitmen katıldı.

Başak Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitimin doğru yapılmadığı takdirde 15 Temmuzda hain darbe girişimini yapan insanlar gibi vatana millete zararlı insanlarında ortaya çıkabileceğini belirtti. Kaynar, "Biz eğitimcilerin ülkemizin geleceği hakkında üstlendiği rol çok önemlidir. Bu yüzden bu zirveyi düzenleme ihtiyacı hissettik. Çünkü Atatürk'ün de dediği gibi, 'Gelecek nesiller sizin eserinizdir.' Bizim gayemiz gelecek nesilleri şekillendirmek ve vatana millete hayırlı bir nesil yetiştirmede bir nebzede olsa katkıda bulunmaktır. Bizler ne kadar vatan sevgisine sahip olursak ve sorumluluklarımızı bilirsek öğrencilere de o kadar kalıcı ve sağlam eğitim verebiliriz" ifadelerine yer verdi. Daha sonra kürsüye çıkan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade böyle bir programa katıldığından dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Sade,"Böyle programların olması doğru eğitim ve öğretim için faydalıdır. Bu tür programlarda eğitimcilerin ufku genişler ve daha bilinçli eğitim verme yolunda bir basamak daha ilerler. Böylesine seminerler, eğitimlerin daha sık olmasını temenni ediyorum" dedi.

TOLGA PARLAK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri