Yankesiciye Suçüstü Kamerada

Beyoğlu’nda otobüse binen vatandaşların cüzdanlarını çalan bir kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Zanlının vatandaşın cüzdanını çalması ve polisin yakalaması saniye saniye görüntülendi. Olay, Taksim Meydanı’ndaki tünelde...

Beyoğlu’nda otobüse binen vatandaşların cüzdanlarını çalan bir kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Zanlının vatandaşın cüzdanını çalması ve polisin yakalaması saniye saniye görüntülendi.

Olay, Taksim Meydanı’ndaki tünelde bulunan otobüs durağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, durakta bekleyen vatandaşları gözlerine kestiren yankesiciler, otobüse binme bahanesi ile hareke geçiyor. İçlerinden birisi bir vatandaşı takip edip hemen arkasından otobüse biniyor. Akbil basma bahanesi ile elini uzatıp vatandaşın cebindeki cüzdanı çekiyor. Daha sonra cüzdanı yanındaki arkadaşına verip otobüsle yoluna devam ediyor.

Ancak, çok sayıda ihbar üzerine söz konusu yerde pusuya yatan polis de zanlıları takip ediyor. Zanlı vatandaşın cüzdanını çekince hareket geçen polis şahsı kıskıvrak yakalıyor. Bu arada, olup bitenler Cihan Haber Ajansı (Cihan) kamerasınca saniye saniye kaydediliyor. Suçüstü yakalanan zanlılarla ilgili yasal süreç devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri