Yanıkdemir: Hedefimiz Süper lig

Konyasporun genç ve başarılı yeteneklerinden Uğur Yanıkdemir, yeni sezonda ekip olarak başarılı olacaklarını söyledi.
Takım olarak sadece Konyaspor’un Turkcell Süper Lig’e yükselmesi hedefine kilitlendiklerini ifade eden Uğur Yanıkdemir “Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Benim hedefimde Konyaspor’un değişmeyen oyuncusu olarak bu başarıya katkı sağlamak” diye konuştu.
Artık Konyaspor’da oynama vaktinin geldiğini ve takımda var olan forma savaşının ön saflarında kendisinin olacağını ifade eden Uğur Yanıkdemir “Kartalspor ve Konya Şekerspor takımlarında tecrübe kazandığıma inanıyorum ve artık Konyaspor’un değişmeyen oyuncusu olmak istiyorum. Bunun için oldukça sıkı çalışıyorum. Tek düşüncem kendi adıma ve takımım adına başarılı bir sezon geçirmek” dedi.
Turkcell Süper Lig’e yeniden yükselmek olarak belirlenen hedef e ulaşmak için hazırlıklara başladıklarını ve ilk etap kampını tamamladıklarını sözlerine ekleyen Yanıkdemir “Eski ve yeni oyuncuların kaynaşması, birbirlerini tanımaları adına faydalı bir altı günlük kamp dönemi geçirdik. Kadroda bulunan herkesin aynı düşünce de olması ve Konyaspor’un hak ettiği Turkcell Süper Lig’e dönüş yapması adına her şeylerini ortaya koyacak olmaları hedef için bize artı bir motivasyon sağlıyor. Yeni sezona kadar önümüzde 5 haftalık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir teknik heyet ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Hocamızda ligi yakından tanıyor. Bu avantajımızı rakiplerimize karşı iyi kullanacağımıza inanıyorum” dedi.
Konya şehrinin de sadece Turkcell Süper Lig’e yükselme hedefine yoğunlaşması gerektiğini sözlerine ekleyen Uğur Yanıkdemir “Uzun bir lig maratonunda mücadele edeceğiz. Tabi ki inişler ve çıkışlar olacak. Bu süreç içerisinde Konya şehrinin ve Konyaspor camiasının her an desteklerini yanımızda görmek istiyoruz. Taraftar takımlar için çok önemli bir etken. Biz bu etkeni gerektiği gibi kullanmak istiyoruz. Konyaspor, 2010 Mayıs ayında hak ettiği Turkcell Süper Lig’e çıkacaktır. Biz bu sevinci yaşayıp yaşatacağımıza inanıyoruz. Tüm şehrinde inanmasını ve bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri