Yangın Mahalleliyi Sokağa Döktü

İstanbul'da etkili olan sıcak hava yangınları da beraberinde getirdi. Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Görgü tanıkları yangının evde tek başına bırakılan küçük çocuklar...

İstanbul'da etkili olan sıcak hava yangınları da beraberinde getirdi. Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Görgü tanıkları yangının evde tek başına bırakılan küçük çocuklar nedeniyle çıkmış olabileceğini belirtti.

Gül Sokak'ta bulunan evde başlayan yangını fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Sıcak hava yüzünden kısa süre içinde evdeki eşyalar tutuştu. Vatandaşların evden yükselen dumanları görmesiyle itfaiyeye ve diğer ekiplere haber verildi. 4 katlı binadaki daireyi etkisi altına alan dumanlara itfaiye müdahale etti. Eve giren itfaiye ekipleri tutuşan eşyaları dışarı atarak yangının büyümesini önlemeye çalıştı. Bir süre sonra yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışması yaptı. Yangın nedeniyle binanın 3 ve 4.katında bulunan iki ev büyük zarar gördü.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri