Yaman: ‘Hep birlikte başarırız’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilatı, iftarda bir araya geldi. Teşkilat binasında gerçekleştirilen iftar programının ardından olağan yönetim toplantısı da gerçekleştirilirken, seçim çalışmalarıyla ilgili planlamalar yapıldı.

MHP Meram İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi iftarda bir araya geldi. Ramazan Ayı’nın bereket getirdiğini belirten MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, MHP Meram olarak bu bereketten nasiplenmek adına teşkilat olarak iftarda buluştuklarını söyledi. Birlik ve beraberlik adına bu tür programların önemine değinen Başkan Yaman, “MHP Meram İlçe Teşkilatı olarak, göreve geldiğimiz günden itibaren, birlik ve beraberlik içerisinde önemli çalışmalar yürüttük, yürütmeye de devam ediyoruz. Kardeşlik hukukuyla, gönül birlikteliğiyle, dava şuuruyla bize emanet edilen bu görevi teslim edinceye kadar, hep birlikte ülkemiz, şehrimiz, davamız, partimiz için elimizden gelen gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

MHP HER ZAMAN SAHADA

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin yaklaştığını anımsatan Başkan Yaman, “Malum olduğu üzere, ülkemiz önemli bir seçime gidiyor. Yarınlarımızın daha güzel olması adına, partimizin, Cumhur İttifakı’nın seçimden başarıyla çıkması şart. Bu doğrultuda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla MHP zaten 2 yıldır sahalarda, milletiyle kucaklaşıyordu. Bu açıdan MHP seçimden seçime sahaya inen bir parti olmadı. MHP tam tersine, her zaman vatandaşının yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yaman, şunları aktardı, “Partimiz; şehrimiz ve ülkemiz için en iyiyi seçme adına milletvekili aday listelerini titizlikle belirledi. Bizim için her dava arkadaşımız her aday adayımız elbette kıymetlidir ve birbirinden değerlidir. Bu kıymetli isimlerden belirlenen 15 isim, partimizin adayı olarak açıklanmış oldu. Başta, yeniden 1. sıra milletvekili adayımız olan Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı olmak üzere tüm adaylarımızı tebrik ediyor, yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. Biz de MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak, üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmak adına seçimlere kadar gece gündüz çalışacak, Milletvekili adaylarımızı hemşehrilerimizle buluşturmak, partimizi anlatmak adına var gücümüzle çalışacağız. El birliğiyle, hep birlikte, Meclis’te güçlü bir MHP olmasını sağlayacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden güçlü bir şekilde seçtireceğiz. Cumhur İttifakı olarak yarınlara umut olacağız.”

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri