Yalova Protokolü Bayramlaştı

Yalova protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi. Bayramlaşma sonrasında Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevi ziyaret edilerek hediyeler verildi. Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik...

Yalova protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi. Bayramlaşma sonrasında Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevi ziyaret edilerek hediyeler verildi.

Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen törene, Vali Selim Cebiroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekilli Temel Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekilli Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kamu kurum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ilk olarak huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların ellerini öperek bayramlarını kutlayan protokol üyeleri, iyi bayramlar dileklerini iletti. Vali Cebiroğlu, huzurevinde kalan vatandaşlar hakkında bilgi aldı.

Protokol üyeleri huzurevinin ardından Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Vali Cebiroğlu, kendilerini çiçek ve çikolata ile karşılayan çocukların bayramını tek tek öperek kutladıktan sonra hediyeler verdi. Buradaki ziyarette Vali Cebiroğlu 10 aylık Yağız bebeği kucağına alarak dakikalarca sevdi.

Protokol ziyaretleri sırasıyla Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ile devam etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri