Yalova Belediyesi Ve Yalova Üniversitesi Arasında Sempozyum Protokolü İmzalandı

Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi arasında 1.Uluslararası Yalova Resim Sempozyumu işbirliği protokolü imzalandı. Hazırlanan protokolü Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu imzaladı. Törene...

Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi arasında 1.Uluslararası Yalova Resim Sempozyumu işbirliği protokolü imzalandı. Hazırlanan protokolü Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu imzaladı.

Törene Başkan Salman ve Rektör Eruslu’nun yanı sıra Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar, Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sadri Özden katıldı. 20-28 Ekim 2014 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek olan sempozyumla ilgili Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı organizasyonu üstlenecek. İlerleyen günlerde programı duyurulacak sempozyuma yurt dışından da çok sayıda sanatçı katılacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri