Yalman: ‘Her mahalleye eşit hizmet’

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Meramın 89 mahallesine de hizmetlerin eşit bir şekilde götürüleceğini söyledi.

29 Mart seçimlerine 2 gün kala, Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman seçim gezilerini yoğun bir programla sürdürüyor.
Yalman, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ile birlikte dün Trafik Şube Amirliği, Çevre İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ve Engelliler Derneği’nde resmi ziyaretler gerçekleştirdi.
Bu ziyaretlerin ardından Yalman ve beraberindeki başkan adayları Larende Caddesindeki esnafla buluştu ve vatandaşın sorunlarını dinledi.
YALMAN, ÇARIKLAR VE KAŞINHANI’NDA
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, gündüz programında diğer üç başkan adayı ile birlikte hareket ederken, akşam ise Çarıklar ve Kaşınhanı’nda vatandaşla bir araya geldi. Çarıklar’da ev sohbeti gerçekleştiren Yalman’ın programına katılım yoğun olurken vatandaşlar Yalman’ın bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Her meslek grubundan meclis üyesi adayının bulunduğunu belirten Yalman, bu şekilde sorunların çözümü noktasında kolaylıkla hareket edilebilmesinin amaçlandığını ifade etti.
Sorunun partiler bazında değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Yalman, asıl sorununun sistemde olduğunu belirterek “Millet çalışıyor, çabalıyor. Ancak kazanılan paraların büyük miktarının faiz olarak yurt dışına pompalanıyor” dedi.
Samimiyetle iyi niyetle, çok başarılı çalışmalar yaparak, Türkiye’ye belediyecilik örneği verdiklerini belirten Yalman, Milli Görüş belediyeciliğinin dünyada isminin duyulduğunu ifade etti.
Yalman, “Biz belediyenin kaynaklarını çarçur etmedik, tüyü bitmedik yetimin hakkını yemedik ve bu şekilde en verimli hizmetleri gerçekleştirdik” dedi.
HAVUÇ MERKEZİ KAŞINHANI’NIN TANITIMI YAPILACAK 
Türkiye’de havucun merkezinin Kaşınhanı olduğunu belirten Yalman, “Yüzde 70 oranında havuç üretiminin buradan sağlanmasına rağmen ciddi bir tanıtım eksikliği var” dedi.
Havuç merkezi Kaşınhanı’nın tanıtımının en iyi şekilde yapılacağını ifade eden Yalman, ”Yalnızca Türkiye çapı değil uluslararası alanda pazarlama eksikliği de giderilecektir. Bir başka sorun soğuk hava deposu da en kısa zamanda bu bölgeye inşa edilecektir” dedi.
Meram 89 mahallesine de hizmetlerin eşit bir şekilde götürüleceğini ifade eden Yalman, 29 Mart seçimleri öncesinde belde statüsünden, mahalle statüsüne geçen Kaşınhanı’na da Meram’ın 89 mahallesinde nasıl hizmet geliyorsa aynı şekilde geleceğini söyledi ve Kaşınhanı’na  sağlık merkezinin yapılacağının sözünü verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri