Yalıtımda taşyünü çok etkili

Casati Boya ortaklarından olan ve on yılı aşkındır tekstil sektöründe faaliyet gösteren Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş. mineral taşyünü üretimi yapan İzober Rock-Wool tanıtım ve bayii toplantısını geçtiğimiz hafta Dedeman Otelde gerçekleştirdi.

Ali Şevval Boya öncülüğünde gerçekleşen toplantıya bayiler büyük ilgi gösterirken, Ali Şevval Boya için üretilecek olan Thermolıne ısı yalıtım sistemi de tanıtıldı. Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, İzober Rock-Wool Genel Müdürü Harun Hasyüncü, Şirket Danışmanı Prof. Dr Nejdet Altuntop, Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ve bayilerin katıldığı toplantıda Geleceğin yalıtım teknikleri ve taşyünü anlatıldı. Ülkemizin kullandığı enerjinin yüzde 75’inin yurtdışından geldiğini söyleyen Ahmet Hasyüncü, “Tüketmiş olduğumuz toplam enerjinin yarısını yaşam alanı ısıtma ve soğutmalarında kullanıyoruz. Buna rağmen 17 milyona yaklaşan konut sayımızla 70 milyon ortalama konutun bir yılda kullanacağı enerjiyi sadece 2007 yılında harcadık. Enerjiyi verimli kullanmamın en etkin ve birincil yolu da yalıtım yaptırmaktan geçiyor. Kısacası yalıtım yaptırarak bugün olduğu kadar geleceğimizin de kaynaklarını güvence altına alırız” dedi.

Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ise, geleceğin yalıtımı olan taş yününün en sağlıklı ve ekonomik yalıtım olduğunu belirterek, “Sıcağa, soğuğa, sese ve yangına karşı etkin yalıtım taşyünüdür. Bunun için vatandaşlarımız bizim için üretilen Thermolıne ısı yalıtım sistemini gelip görsünler” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Merhaba Şehir Haberleri