Yalın Zirve Ekonominin Duayenleri İle Yeni Girişimcileri Bursa’da Buluşturacak

Yalın Zirve ekonominin duayenleri ile yeni girişimcileri Bursa’da buluşturacak. Japonya’da Toyota’da doğup bugün dünyada on binlerce Türkiye'de de yüzlerce şirketin felsefesi haline gelen yalın yönetim yaklaşımını benimseyen ve ilgi duyan profesyonelleri.

Yalın Zirve ekonominin duayenleri ile yeni girişimcileri Bursa’da buluşturacak. Japonya’da Toyota’da doğup bugün dünyada on binlerce Türkiye'de de yüzlerce şirketin felsefesi haline gelen yalın yönetim yaklaşımını benimseyen ve ilgi duyan profesyonellerin bir araya geleceği yılın en büyük yalın etkinliği olan 6. Yalın Zirve 2-3 Aralık 2013 tarihinde Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’den yalın ilkeleri benimseyerek tasarrufa ulaşmış farklı sektörlerden 32 şirketin üst düzey yöneticisinin konuşmacı olacağı Yalın Zirvede Yalın Global Network CEO’su John Shook, General Elektric Global Yalın Genel Müdürü ToddWaterman ve McKinsey eski Global Yalın İş Yöneticisi Peter Willats da yer alacak.

UYGULAYICILARLA UYGULAMAK İSTEYENLERİ BULUŞTURACAĞIZ

Bu yıl düzenlenecek olan programın tanıtımı Hilton Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı. Toplantıda konuşan Yalın Enstitü Derneği Başkanı Yalçın İpbüken, 2-3 Aralık tarihinde Yalın Zirve’nin 6. toplantısını yapacaklarını belirterek, “Bu toplantıya, Türkiye başta olmak üzere, Rusya, Tataristan, Amerika, Brezilya, Yunanistan ve Hollanda gibi çeşitli ülkelerden katılımcalır gelecek.” dedi.

Zirvede 32 firmadan 42 konuşmacının sunum yapacağını bildiren Yalçın İpbüken, “Ayrıca 6-7 tane de yabancı konuşmacı olacak. Çok ilginç konulara değinilecek. Özellikle Türkiye’nin üretim sektöründe yalnız otomotiv değil, tekstil, gıda, sağlık ve makine gibi sektörlerde yalın düşünceyi hayata geçirmek yolu ve vasıtası ile dünyada ne kadar rekabetçi noktaya gelindiğini göme imkanı bulacağız.” şeklinde konuştu.

Programı 2001’ yılından beri düzenlediklerini ifade eden Yalçın İpbüken, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu programı her iki yılda bir düzenlememizin nedeni her iki yılda Türkiye’de yaşanan gelişmeleri ve uygulamaları elde edilen pratikleri Türkiye’de ki diğer firma mensupları ile paylaşmak. Esas amacımız uygulayıcılarla uygulamak isteyenleri müşterek bir platform içinde toplayıp, onların yeni başlayacak olanlara yol ve yöntem konusunda birinci elden deneyim aktarmak.”


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri