Yalçın’da başarı geleneği bozulmadı

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları 2018 YKS sonuçlarında Türkiye 9.su Merve Doğrul ve Türkiye 83.sü Fatma Beyza Öztürk’ü Yalçın Öğretim Kursları Merkez binasında organize ettiği bir törenle ödüllendirdi

Sınav sisteminin değişmesiyle birlikte ilk kez uygulanan 2018 YKS sonuçları 31 Temmuz 2018 Salı günü açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından Özel Yalçın Öğretim kursları öğrencilerinden Merve Doğrul Türkiye 9.su, Fatma Beyza Öztürk ise Türkiye 83.sü olarak bir başarıya imza attılar.Yalçın Öğretim Kursları Merkez Binasında organize edilen ödül törenine başarılı öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı. Törende ilk sözü alanYalçın Özel Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın; ‘’ Her yıl olduğu gibi bu dönem başında da gerekli çalışmaları özverili bir şekilde dönem sonuna kadar devam ettirdik. Dönem ortasında değişen sınav sistemine genç, dinamik ve uzman öğretmen kadromuz ile koordineli bir çalışma yürüterek sürece uyum sağladık. 2 öğrencimiz ilk yüze girerek bir başarıya daha imzalarını attılar. Merve Doğrul Türkiye 9.su, Fatma Beyza Öztürk ise Türkiye 83.sü oldu. Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Üniversiteli olacak tüm öğrencilerimiz gittikleri yerlerde vatanı, bayrağı en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphe duymuyorum yolları açık olsun ve başarınız daim olsun Yalçın Özel Öğretim Kursları olarak milli, manevi değerlerle donanmış başarılı öğrenciler yetiştirmeye desteğimiz artarak devam edecektir.

BAŞARIMIZI ŞEHİTLERİMİZE HEDİYE EDİYORUZ

Yalçın, konuşmasına şu sözlerle son verdi:  “Aynı zamanda bu Türkiye derecelerini ve fakültelere yerleşecek yüzlerce öğrencilerinin başarılarını 31 temmuz 2018 tarihinde Hakkari’ de şehit olan Astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğimiz Bedirhan Mustafa Karakaya’ya ithaf ettiklerini sözlerine ekledi. Mehmet Yalçın’ın sözlerini tamamlamasının ardından Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018 mezunu olan ve ismini Türkiye 9.culuğunu yazdıran Merve Doğrul” Değişen sınav sistemine bakmadan değişmeyen tek şeyin çalışmak olduğunu vurgularken bu süreçte desteklerini hiç esirgeyen ailesine ve Yalçın Özel Öğretim Kursları öğretmenlerine teşekkürlerini iletti. Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 mezunu olan ve Türkiye 83.sü Fatma Beyza Öztürk; bu çalışma temposunda destek olan başta ailesine ve 2 yıldır sınava hazırlandığı Yalçın Özel Öğretim Kursları öğretmenlerine teşekkürlerini iletti. Protokol konuşmalarının ardından ÖzelYalçın Özel Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, başarılı olan öğrencileri Merve Doğrul ve Fatma Beyza Öztürk’e  başarılarından dolayı birer plaket ve bir buket çiçek takdim etti. Tören öğrenciler, öğretmenler ve velilerin birlikte çektirdikleri toplu fotoğraf ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri