Yakutiye, Kırmacıyı Yetiştirmeye Çalışıyor

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kırmacı semtinde yeni yapılan yol, kaldırım ve yeşil alan düzenlemesinin biran önce tamamlanması için adeta seferber oldu. Kaldırım çalışması bir koldan yürütülürken, alanda kot...

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kırmacı semtinde yeni yapılan yol, kaldırım ve yeşil alan düzenlemesinin biran önce tamamlanması için adeta seferber oldu. Kaldırım çalışması bir koldan yürütülürken, alanda kot düzeltme ve asfaltlama çalışması da başka bir koldan yürütülüyor.

Yakutiye Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü asfalt, kaldırım, bordür, yeşil alan çalışmalarını yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. Başkan Korkut'un 'biran önce bitirin' talimatı doğrultusunda ekipler, işlerin yetiştirilmesi için seferber oldu.Kırmacı mahallesinde asfaltlama, yol ve kaldrım iyileştirme çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Korkut, "Kırmacı semtinde yeniden yol açıldı dersek yeridir. Yol için kot düzenlemesi yapıldı. Ardından yeşil alanda kalan evlerin kamulaştırmasını yaptık. Evler yıkılıp kaldırıldı. Hukuki süreci süren birkaç ev kaldı. Onlarda kamulaştırılınca bölgede çirkin görüntü, çevreyi rahatsız edecek düzensiz insanlara kullanılacak alan kalmayacak. Şimdi yapılan işlerin tamamlanması için ekipleri teyakkuza geçirdik" dedi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kırmacı semtinin yeni görünümünün güzelleşmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler, 'Başkanımızın sözünü yerine getirmeye uğraşıyoruz. İşimizi tamamlayacağız, çevrede oldukça değişecek" ifadelerini kullandılar.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri