Yakup Karataş'ı kaybettik

Eski Milli boksörlerden, TSYD Konya şube başkanı Recep Çınar'ın halasının oğlu Yakup Karataş (59) geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi

Boks’a Yolspor’da başlayan ve antrenör Ali Kılınçoğlu’nun talebelerinden olan Yakup Karataş, uzun yıllar spor yaşamını yine Yolspor’da sürdürdü. Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Yakup Karataş, önceki gün ikindi vakitlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirerek aramızdan ayrıldı.
TSYD Konya şube başkanı Recep Çınar’ın halasının oğlu olan Yakup Karataş, Yolspor ile birlikte Milli takım formasıyla da katıldığı bir çok uluslararası turnuvalarda başarılı dereceler almıştı.
Merhumun cenazesi, dün öğleyin Cuma namazının ardından Sedirler Yanık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından  Aliyenler mezarlığında toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Milli boksör Yakup Karataş’ın vefatı nedeniyle, TSYD Konya şube yönetim kurulu bir başsağlığı mesajı yayınladı.. Başkan yardımcısı Ahmet Eser’in yönetim kurulu adına yayınladığı mesaj şöyle.
 “Yolspor’un eski Milli boksörlerinden, Konya ve Türk boksuna uzun yıllar hizmet veren Yakup Karataş’ı kalp krizi sonrası yitirmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.. Merhuma Allah’tan rahmet, başta başkanımız Recep Çınar olmak üzere kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve boks camiasına başsağlığı diler acılarını paylaşırız.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri