Yakalanan Saldırganı Polis Gelmeyince Örgüt Yandaşları Kaçırdı

Okmeydanı’nda İETT otobüslerine taşlı saldırıda bulunan örgüt yandaşlarından birini otobüs sürücüsü yakaladı. Yolcuların da yardımı ile yere yatırılan şahıs, polise teslim edilmek istendi. İddiaya göre polis olay yerine uzun süre...

Okmeydanı’nda İETT otobüslerine taşlı saldırıda bulunan örgüt yandaşlarından birini otobüs sürücüsü yakaladı. Yolcuların da yardımı ile yere yatırılan şahıs, polise teslim edilmek istendi. İddiaya göre polis olay yerine uzun süre gelmeyince, örgüt yandaşları saldırganı yakalayanların elinden alarak kaçırdı.

Olay Okmeydanı otobüs durağında yaşandı. İddialara göre terör örgütü yandaşı bir grup, korsan gösteri düzenledi. Bu sırada yolcu almak ve indirmek için durağa yaklaşan İETT otobüsleri grubun saldırısına uğradı. İçi yolcu dolu otobüslerin camları kırıldı. Yolcular ise büyük panik yaşadı. Bu sırada otobüslerden birinin şoförü Şeref Dabakoğlu saldırgan olduğu iddia edilen bir şahsı yakaladı. Yere yatırılan şahıs diğer yolcuların da yardımı ile bir süre olay yerinde bekletildi. Olay polise haber verildi. Görgü tanıklarının iddialarına göre diğer örgüt yandaşları da olay yerine geldi. Saldırganı şoförün elinden alan örgüt yandaşları olay yerinden uzaklaştı. Olayı anlatan Şeref Dabakoğlu ise şunları söyledi: “Durakta durdum. Yolcu indirirken bir tane genç taşla saldırdı. Elemanı yakaladım. 155’i aradık. Bir tane polis gelmedi. Okmeydanı Hastanesi'nin oraya bir tane polis gelmedi. Öndeki otobüse de saldırdılar. Ben o adamı yakaladığım takdirde başka kişilerce o şahıs kaçırıldı.”

Olay yerine polis gelmeyince camı kırık şekilde otobüs hareket etmek zorunda kaldı. Yolcular da polisin olay yerine gelmemesine tepki gösterdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri