Yaka Marina STK'lara tanıtıldı

Yaka Marina, sivil toplum kuruluşları için bir tanıtım lansmanı düzenledi. Yaka Marina İşletme Müdürü Abdürrahim Çetin, Ali Şevval Grubu olarak Yaka Marina’yı bünyelerine kattıklarını belirterek, "Temel hedefimiz tesislerimizde müşteri memnuniyetini sağla

Yaka Marina, sivil toplum kuruluşları için bir tanıtım lansmanı düzenledi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Konya STK Platformu tarafından organize edilen etkinliğe çok sayıda STK temsilcisi, BYEGM İl Müdürü Cemil Paslı, Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ve Konya STK Platformu İcra Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil katıldı. Konya düğün pilavının ikram edildiği akşam yemeği ile başlayan program Yaka Marina güverte salonunda devam etti. Programda söz alan Yaka Marina İşletme Müdürü Abdürrahim Çetin, “Konyalı Hemşerilerimize hizmet vermek için girmiş olduğumuz bu yolda emin ve doğru adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Yaklaşık 4 aydır hummalı bir şekilde çalışarak kalitemizi her geçen gün bir adım daha öne taşımak için çaba gösteriyoruz. Mimarisi ile Konya'da tek olan Yaka Marina düğün toplantı çalıştay ve benzeri tüm organizasyonlarda hizmet verebilmektedir” dedi. Ali Şevval Grubu olarak Yaka Marina’yı bünyelerine kattıklarını ifade eden Çetin, şöyle konuştu: “Toplam altı kattan oluşan tesisimizde faal olarak üç kat kullanılmaktadır. Konya'nın aşk gemisi sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda temel hedefimiz misafirlerimizi tesislerimizde mutlu bir şekilde ağırlayıp mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır. Yaka Marina ailesi olarak geleneksel Konya mutfağının önemini bilmekteyiz ve bu konuya da gerekli hassasiyeti göstermekteyiz.”

RAMAZAN’DA FARKLI KONSEPT VAR

Yaka Marina ailesi olarak 2016 yılı Ramazan ayında farklı konseptlerle unutulmaz iftar akşamları yaşatma arzusu içerisinde olduklarını söyleyen Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: “Ramazan ayı içerisinde acentelerimiz aracılığı ile ilimize gelen misafirlerimizi Konya mutfağı ile buluşturarak Konya'da yaşanan ramazan coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Şehrimize diğer illerden ulaşım artık kolaylıkla sağlanmaktadır. Yaka Marina'da konum itibariyle Meram’da olmasından dolayı misafirlerimiz turlarını tamamladıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinde bizleri tercih ederek Konya mutfağı ile de buluşabilecekler. Alternatif ve gruplara özel yapmış olduğumuz menüler ile herkese hitap etmeye çalışacağız. Satışlarımız rezervasyonlu gerçekleştirilecek.”

Daha sonra söz alan AGD Şube Başkanı Mehmet Parlak da, “Hepimiz bir emanet taşıyoruz. Her bir vakfı dernek kendi alanlarında çalışmalar yapıyor. Biz de gençlik ve nesille alakalı çalışmalar yapıyoruz. Hepimiz bu emanetleri hakkıyla yerine getirmeliyiz. Türkiye genelinde 40 milyon, Konya’da 500 bin civarında bir kitlemiz var. Geçtiğimiz günlerde Konya’dan binlerce genç ile İstanbul’un fethini kutlamaya gittik. Ayasofya Meydanı’nda sabah namazı kıldık. 14-15 yaşında bir genç için Ayasofya’nın açılması, bu hedefi göstermek bizim için çok önemli bir çalışma. tüm okullarda çalışmalarımız da sürüyor. Bu çalışmaları ‘İnsanların en hayırlısı, insanlığa faydalı olandır’ anlayışı ile gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Konya STK Platformu İcra Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil de etkinliğin organizesinde emeği geçen AGD’ye ve Yaka Marina yönetimine teşekkür etti. Daha sonra ‘Ufuk Turu Toplantıları’nın değerlendirme toplantısı yapıldı.

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri