Yaka Manastır Tabiat Parkı'nda kayak keyfi

Beyşehir ilçesinde bir kayaksever, Yaka Manastır Tabiat Parkı'nda kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Beyşehir'de  kar üzerinde off-road ve gezinti yapmak için ilçenin ünlü mesire alanı Yaka Manastır Tabiat Parkı'na gelen bazı off-road tutkunları kayak takımlarıyla kayak yaptı.

Yaka Manastır Tabiat Parkı'na ulaşımı sağlayan beyaz örtü ile kaplı eğimli yolda kayak takımlarını giydikten sonra güvenlik önlemi olarak başına kask takan off-road tutkunu Haceli Şam, kayak yaptı. Aynı güzergahta çocuklar da kızaklarla kayak keyfi yaşadı.Alanda teleferik olmadığı için kayak sonrası Şam, bir off-road aracına bağlanan halatla diğer denemeler için kayak başlangıç noktasına da kayarak ulaştırıldı.

Alanda kayak keyfi yapan Haceli Şam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Gölü'nün her mevsim bir başka güzel olduğunu, bu yıl yağan yoğun karla mutlu olduklarını söyledi.

Kayak yapmak için kayak merkezlerine gitmek yerine memleketleri Beyşehir'de de kayak yapılabileceğini göstermek için kayak takımlarını giyerek kayak keyfi yaşadığını anlatan Şam, "Beyşehir'in Yakamanastır Tabiat Parkı kayak keyfi yaşanabilecek en güzel mekanlardan birisi. İşte bugün bunu kayak yaparak ispat ettik. Kayak merkezlerine her zaman gitme imkanı olmuyor. O yüzden, kayak yapılabilecek bir alan olarak deneme yaptığımız bu alandaki  güzellikleri kayak takımı olan herkesi yaşamaya davet ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri