Yabancılar gelmeye başladı

Torku Konyaspor’da 3 yabancı oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı. Diğer oyuncuların ise pazartesi gününe kadar takıma dahil olması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip 26 Ağustos’ta Çanakkale’ye gidecek

Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol’da yabancı oyuncular Konya’ya gelmeye başladı. Geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde şehre gelen Lasan Kromah, Johndre Jefferson ve Vanja Plisnic, dün sağlık kontrolünden geçerek antrenmanlara başladı. Diğer yabancı oyuncuların da hafta başına kadar takıma katılacağı ifade edildi Torku Konyaspor’da diğer yabancılar Sean Williams ve Tyrone Brazelton’un dün takıma katılması bekleniyordu.  Ernest Bremer ise Pazartesi günü takıma dahil olacak.  10 Ağustos’ta toplanarak yerli oyuncular ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan temsilcimizde yabancı oyuncuların takıma dahil olmasıyla hazırlıklar tam kadro devam edecek. Torku Konyaspor Basketbol’da Çarşamba günü Konya’ya gelen 3 yabancı oyuncu dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Lasan Kromah, Johndre Jefferson ve Vanja Plisnic akşam saatlerinde ise takımla beraber ilk idmanına çıktı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Torku Konyaspor Basketbol yeni sezon öncesi kendi tesislerinde güç depoluyor. Geçen hafta başladığı çalışmalarda ilk haftayı geride bırakan yeşil-beyazlılarda çalışmalar moralli bir şekilde sürüyor. Yabancı oyuncuların da takıma katılmasıyla  hazırlıklar tam kadro sürecek. Kulüp basın sözcüsü Tunahan Turhan kendilerini zorlu bir lig maratonu beklediğini belirterek, “Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Geçen sezonki başarıyı önümüzdeki sezonda tekrarlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hazırlık döneminin ilk etap çalışmalarını 26 Ağustos  tarihine kadar Konya’da yapacak olan yeşil-beyazlı ekip, 27 Ağustos-6 Eylül  tarihleri arasında ise Çanakkale’de kondisyon ağırlıklı bir kamp gerçekleştirecek. Torku Konyaspor bu kampın ardından 7-9 Eylül tarihlerinde Uşak Turnuvası’nda, 18-24 Eylül tarihleri arasında ise Antalya’da düzenlenecek olan Gloria Cup’ta mücadele ederek yeni sezon için hazırlıklarını sürdürecek.   10 Ekim tarihinde start alacak Süper Lig öncesinde ise  yeşil-beyazlılar ev sahipliği yapacağı Torku Hazırlık Turnuvası’nda oynayacağı 2 maç ile hazırlık dönemini noktalayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri