Yabancılar 18 gol attı

Bank Asyaya düşen Konyasporda yabancı oyuncular fileleri 18 defa sarsarken, takımın ve yabancı oyuncuların en golcüsü Peter oldu. Slovak futbolcu Peter Grajciar, 7 golle ilk sırada yer aldı

Bank Asya’ya düşen Konyaspor’da yabancı oyuncular fileleri 18 defa sarsarken, takımın ve yabancı oyuncuların en golcüsü Peter oldu.  Slovak futbolcu Peter Grajciar, 7 golle ilk sırada yer aldı.

 

Spor Toto Süperi ligde başarılı olamayan ve Bank Asya 1. ligine dönen Konyaspor’da, yeni sezon planlaması hafta içerisinde yapılacak.  Konyaspor yönetim kuruluna yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, yönetim kurulu toplantısında göreve devam edip etmeme konusu masaya yatırılacak ve bunun ardından da gerekli çalışmalara başlanacak. Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim göreve devam etmesi halinde öncelikle yeni sezon kadrosunda düşünülen futbolcuların alacakları ödenecek ve ardından da yeni teknik direktör belirlenerek transfer çalışmalarına başlanacak. Olağanüstü genel kurul kararı alınması halinde ise, yeni teknik direktör ve transfer çalışmaları konuları yeni yönetim kurulunca yapacak. 

TARAFTARLAR KAYGILI

Spor Toto Süper Lig’de başarısız bir sezon geçiren, bunun sonucunda Bank Asya’ya düşen Konyaspor’da sessizlik sürerken, yeşil-beyazlı ekibe gönül vermiş taraftarlar, takımın geleceğinden endişe etmeye başladı. Konyaspor’un tam bir sahipsizlik içinde bırakıldığını savunan taraftarlar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’ten medet umuyorlar. Özellikle Bakan Ahmet Davutoğlu’nun Konyaspor için elini taşın altına koyacağına inandıklarını söyleyen Konyasporlu taraftarlar, “Şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkmıyor. Takım sahipsizliğin ve kötü yönetilmenin sonucunda Bank Asya’ya düştü. İnşallah bu sahipsizlikle de 2 B’ye düşmez” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

EN GOLCÜ, PETER OLDU

Konyaspor’da, en golcü futbolcu Peter oldu.. Yeşil-beyazlı takım, ligde rakip fileleri 28 kez havalandırırken Slovak futbolcu Peter Grajciar, 7 golle ilk sırada yer aldı. Devre arasında gol sorunu nedeniyle büyük ümitlerle transfer edilen Robak ise 5 gol kaydetti. Kartallar’da yerli oyuncular 9 kez gol sevinci yaşarken, yabancı futbolcular ise 18 kez fileleri havlandırdı

Konyaspor’da, gollere yabancı futbolcular damga vurdu.. Yeşil-beyazlı takımda yerli futbolcular sadece 9 kez gol sevinci yaşarken, yabancı futbolcular ise bu rakamı ikiye katladı ve 19 gol attılar. Kartal’ın, 7 golle en golcü ismi olan Peter Grajciar; Kayserispor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Karabükspor ve penaltıdan olmak üzere Ankaragücü maçlarında gol sevinci yaşadı.

YABANCILARDAN 18 GOL

Devre arasında transfer edilen Marcin Robak, Bucaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa deplasmanları ile iç sahada Beşiktaş maçlarında  gol sevinci yaşadı. Konyaspor defansının iki önemli ismi Zayatte ve Kere de 1’er kez fileleri havalandırdı. Kere ayrıca, Kayseri maçında, Zayette’de Sivasspor maçında kendi kalesine bir gol attı. Yeşil-beyazlı takımda, geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Montano ile Tazemeta ise sadece 1’er gol atarak, hayal kırıklığı yaşattılar. Yine ilk yarı sonunda gönderilen Ivan da 2 gol kaydetmişti.

Yerli futbolcular arasında en golcü isim genç futbolcu Ali Dere oldu. Son haftaların formda ismi olan Ali Dere, Manisa ve Kayseri deplasmanında fileleri havalandırarak galibiyette önemli rol oynadı. Konyaspor’da bu futbolcuyu 1’er golle Adnan Güngör, Emre Toraman, Hakan Aslantaş, Erdinç, Serkan Şahin, Mehmet Sedef ve Musa takip etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri