Yabancı Dizileri İzlemeniz İçin DiziHit.Com Sizlerle

Netflix’in dünyanın pek çok ülkesine aynı anda açılması, şüphesiz hem üyelik sayısında hem de hizmet anlayışında sükse yarattı.

Netflix, özellikle Türkiye’ye geldikten sonra yükselişe geçen platformlardan bir tanesi. Bundan önce Netflix’i kullanmak isteyen pek çok insan, VPN yahut Proxy sayesinde Netflix’e üye olabiliyor ve yapıtları izleyebiliyordu; zira üyelikler sadece belli ülkelere açıktı ancak Netflix’in dünyanın pek çok ülkesine aynı anda açılması, şüphesiz hem üyelik sayısında hem de hizmet anlayışında sükse yarattı. 

 

Netflix’in orijinal yapıtları, oldukça fazla izlenirken; yicileri şüphe yok ki ikinci sezonun gelmesi için Netflix’e şimdiden baskı yapıyorlar. Bakıldığında, bir Netflix yapıtı olan 13 Reasons Why, temelde Hannah Baker adlı bir karakterin yaşam öyküsünü, yahut ölüm öyküsünü bizlere aktarıyor. Evet, yanlış duymadınız. Bir karakterin ölüm öyküsü olur mu demeyin, oluyor. Kasetler aracılığı ile ölüme adım adım nasıl yaklaştığını bizlere oldukça çarpıcı bir biçimde aktaran Hannah Baker, ölümü sonrasında pek çok gerilime de sebebiyet veriyor. Son dönemde kurgusu en çok beğenilen yapıtlardan bir tanesi olmayı başaran 13 Reasons Why; ilk sezonunda IMDB üzerinden 8,7 puan almayı başardı bile. En çok oylanan diziler arasında 118. sırada bulunan dizinin oyunculuk performansları ve senaryosu hiç şüphesiz çok iyi ve ilerleyen dönemlerde dizinin ödül avcısı olmasına da kesin gözüyle bakılıyor. 

 

Yabancı dizi izlemek isteyenler ve bulamayanlar için 13 Reasons Why, biçilmiş kaftan ve şiddetle önerimiz. Bir diğer önerimiz ise yabancı dizi hayranlarının muhakkak duyduğu bir yapıt. CW’nin 2012 yılından beri yayınladığı ve uluslararası alanda 7 ödül, 38 ödül adaylığına layık olan yenlerini her sezonuyla şaşırtıyor ve dizi şüphesiz kendisinin üzerine koymayı biliyor. Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg gibi yaratıcılarla yola çıkan Arrow’un böyle bir başarı sağlaması şüphesiz beklenen bir şeydi ancak dizinin bu kadar uzun süre devam etmesini neye borçlu olduğumuzu bilmiyoruz. mekten hoşnut pek çok insanın, Arrow ve The Flash’ı birlikte izlediği de az çok biliniyor. İki yabancı dizinin de ortak yaratıcı kadrosuna sahip olduğu ve iki kahramanımızın da aynı şehirde kahramanlık yaptığı biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri