Ya tamam Ya devam

Spor Toto Basketbol ligine veda eden Torku Konyaspor’da geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamayan genel kurul bugün gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlı kulüpte yönetime talip çıkmadığı takdirde kapısına kilit vurulacak

Torku Konyaspor Basketbol’da  geçtiğimiz hafta yapılması planlanan genel kurul çoğunluk sağlanamaması nedeniyle bugüne ertelenmişti. Yeni sezonda Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Torku Konyaspor Basketbol’da  genel kurul bugün saat 14.00’de çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlı ekipte şu ana kadar başkanlığa aday isim çıkmadı. Mevcut yönetimim yeni dönemde görev almayacağı yeşil-beyazlı ekipte hiçbir adayın çıkmaması durumunda nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

TRANSFER YASAĞI VAR

Basketbol 1. Ligine düşen Torku Konyaspor’un başında transfer yasağı gibi büyük bir sorun bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetime de henüz talip çıkmaması ise Konyalı basketbol severleri tedirgin ediyor. bugün gerçekleşecek genel kurulda yönetime talip çıkmaması halinde kulübün kapısına kilit vurulacağı ifade ediliyor.  Transfer yasaklısı durumundaki Torku Konyaspor Basketbol’da camia Konya’nın takıma sahip çıkmasını bekliyor.

1 TEMMUZ SON GÜN

Torku Konyaspor Basketbol Kulübünün yeni sezonda lige katılması için 1 temmuz tarihine kadar lige katılım payını yatırması gerekiyor.  Kulüpte yönetimin olmayışı ve yönetime talip olan kimsenin çıkmayışı, transfer yasağı ile birlikte lige katılım parasının yatırım tarihine sayılı günlerin kalması  Konyalı basketbol severleri tedirgin ediyor.  

Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar yönetime talip olan kimse yok. Bize bu yönde gelen bir duyumda yok. Umuyorum bir sonraki genel kurula kadar bir aday çıkar ve Konyaspor sahipsiz kalmaz. 1 Temmuz tarihine kadar lige katılım payının yatırılması gerekiyor. Aday olmak isteyenlerin bunun bilincinde olması gerekiyor. Bu süre zarfında da mevcut yönetim olarak boş durmuyoruz. Oyuncu ve teknik heyete olan borçlarımız konusunda önemli adımlar attık. Üzerimize düşen görevi yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Konya’da basketbola sahip çıkanlar olur” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri