Ya devam ya tamam

Konyaspor, bugün saat 18.30da kendi sahasında 2-0 mağlup olduğu Kasımpaşa ile Recep Tayip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek

Konyaspor, bugün Kasımpaşa ile devam mı, tamam mı? maçına çıkacak. Recep Tayip Erdoğan stadındaki maç saat 18.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılığını Cem Satman ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa İlker Coşkun. Merkez Hakem Kurulu tarafından Kasımpaşa ile bugün Konyaspor’un deplasmanda oynayacağı Bank Asya 1.Lig Play-Off rövanş maçında görevlendirilen Bülent Yıldırım bu sezon ilk kez yeşil-beyazlıların bir yönetecek. Bülent Yıldırım son olarak 2010-2011 sezonunda 13 Mart 2011 tarihinde Konyaspor’un deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 kaybettiği mücadelede görev yapmıştı.

Play-Off’un ilk maçında, Kasımpaşa’ya iç sahada 2-0 yenilen yeşil-beyazlılar bugün rakibiyle rövanş maçında bir kez daha karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un yola devam edebilmesi, dahası finale kalabilmesi için Kasımpaşa’yı 3-0 yenmesi gerekmekte. Beraberlik halinde bile Kasımpaşa finale kalan takım olacak. Konyaspor, maçın normal süresini 2-0 önde kapatması halinde karşılaşmada uzatmaya gidilecek. Eşitlik yine bozulmazsa penaltı atışları yapılacak.

Süper lig için son bir kez daha umut tazeleyecek olan Konyaspor’da bu maçına hazırlıklarının Konya bölümü önceki akşam tesislerde yapılan antrenmanla tamamlandı. Kartallar, dün sabah tarifeli uçakla İstanbul’a giderek Gren Park otelde kampa girdiler.. Kasımpaşa maçının son çalışmasını dün İstanbul’da gerçekleştiren Konyaspor’da, sakat olan kaptan Erdinç bugünkü maçta forma giyemeyecek. Takımla birlikte İstanbul’a giden kaleci Pawelek’in durumu ise bugün maç öncesi belli olacak.

Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek (Ercüment)- Tolga, Selim, Abdülkerim, Muhammet (Abdullah)- Perez, Serkan- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak. Konyaspor, Bülent yıldırım ile bu sezon ilk maçına çıkarken, Kasımpaşa ile de 4. kez karşılaşacak. Konyaspor, play-off'da eşleştiği Kasımpaşa ile 2011-2012 sezonunda oynadığı maçların ilkinde Konya'da 0-0 berabere kalırken, deplasmanda oynanan mücadeleden 3-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı. Kartallar, Cumartesi günü oynanan play-off maçında da rakibine 2-0 yenilmişti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri