Wulff’un Koruması Hiçbir Şey Hatırlamadı

Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un dava konusu olan Ekim Festivali’nde yanında bulunan koruması duruşmada olay gününe ait hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un dava konusu olan Ekim Festivali’nde yanında bulunan koruması duruşmada olay gününe ait hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. 2008 yılında Ekim Festivali ziyaretinde Wulff çiftinin hemen yanında olan polis memurunun hiçbir şeyi hatırlamadığını söylemesi hakimi kızdırdı. “Bir polis memurunun böyle bir davaya hazırlanmasını beklerdim.” diyen Frank Rosenow, bir polis memurunun dinlenmesinde ilk defa böyle bir şey yaşadığını söyledi.

Polis memurunun eski cumhurbaşkanının küçük yaştaki oğlunun da aralarında olduğunu unutması şaşkınlıkla karşılandı. Eski cumhurbaşkanı, Aşağı Saksonya Başbakanı iken gittiği festivalde yaptığı harcamaların bir kısmı yakın arkadaşı David Groenewold tarafından karşılanmıştı. Wulff ve Groenewold, harcamaların bir projede yardım karşılığında yapıldığı iddiasıyla mahkemeye verilmişti.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri