Wolvox 7 tanıtıldı

Merkezi Konya'da bulunan yazılım firması Akınsoft, yeni kurumsal kaynak planlama programı Wolvox 7'yi düzenlediği kokteylle tanıttı
Akınsoft binasında düzenlenen tanıtım kokteyline Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez, Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, Akınsoft çalışanları ile şirket iştirakçileri katıldı.
Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, 90'lı yıllarda bilgisayar yazılımı üzerine çalışmaya başladıklarında kimsenin bu işi başaracaklarına inanmadığını dile getirerek, "Biz Akınsoft olarak inancımızı ortaya koyduk ve bugün 12 ülkede 120'den fazla iştirakçiyle çalışan bir yazılım firması haline geldik. Firma olarak iştirakçilerimizin fikirlerine önem veriyoruz ve sizden gelen talepler üzerine yazılımlarımızı güncelliyoruz. İşte bu talepler doğrultusunda daha önce piyasaya sunduğumuz kurumsal kaynak
planlama programı olan Wolvox'un yeni sürümü Wolvox 7'yi piyasaya sunuyoruz. Bu programın gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez ise teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediği bu dönemde yaşanan gelişmelerin gerisinde kalınamayacağını ifade ederek, bu gelişmeyi takip eden ve bunu iştirakçilerine sunan Akınsoft firmasının çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi.
Konuşmasının ardından Üzülmez, düğmeye basarak Wolvox 7 programını piyasaya sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri