Windows Phone Kullanıcılarının Dikkatine!

Telefonunuz ile ilgili sıkıntı yaşıyor musunuz?

Ocak ayı itibariyle indirilebilir ve güncellenebilir hale gelen Windows Phone 7.8, Windows Phone 8’in özelliklerini ve arayüzü olan WP Mango’yu kullanıcılarına getirmeyi planlıyordu. Canlı renklere sahip aktif kutulardan oluşan Mango arayüzü Windows Phone 8’e benzetilmişti.

Fakat yayınlanan güncellemeyle beraber büyük bir sorunun ortaya çıktığı anlaşıldı. Bu sorun Windows Phone kullanan eski modellerin, 7.8’e yükseltilirken hata veriyor olmasıydı.

Forum sitelerinde yer alan binlerce şikayetten sonra konuya el atan Windows, yüklenebilir ve sorunsuz yeni bir versiyon üzerinde çalışıyor. Yeni Windows Phone 7.8.01 versiyonun çok yakında yükseltilmeye uygun hale getirilmesi bekleniyor. Sorunun tam olarak Windows tarafından açıklanmış olması, 3. Yazılım geliştiricileri ve kullanıcılar tarafından büyük bir umut oldu.

Canlı kutuların donması konusunda sorun yaşandığı açıklanan hata raporunda diğer bir şikayet ise pil süresinin 11 saat civarına düşmüş olmasıydı. Windows Phone 7 versiyonuna sahip telefonların büyük bir batarya kullanmadıklarını göz önünde bulundurursak eğer, bu şikayet konusunda yapılacak büyük bir değişiklik görünmüyor. Diğer taraftan yeni gelecek güncelleme tüm Windows tabanlı akıllı telefonlara yüklenebilir hale gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri