WhatsApp Plus ile farklı bir deneyime başlayın

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdi Plus desteği ile daha renkli hale geliyor.

Akıllı telefon kullanıcıları için yeni bir iletişim aracı haline gelen WhatsApp, kısa sürede birçok kişinin beğenisini kazanmayı başardı. Oldukça başarılı bir uygulama olan WhatsApp, sadece internet bağlantısı üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşma olanağı sunuyor. Mesajlaşmayı hem keyifli hem de kolay hale getiren bu uygulama, şimdi farklı bir boyut kazanmaya başlıyor. WhatsApp kullanmayı seven, ancak bunun çok düz bir uygulama olduğunu söyleyenler, artık Plus sayesinde uygulamalarına renk katabilecekler.

WhatsApp kullanıcılarının değişiklik istemeleri ve çok düz olduğuna yönelik şikâyetleri üzerine, resmi WhatsApp uygulamasına APK dosyası modifiye edildi. Bu sayede artık WhatsApp uygulamasında da kişisel değişimler yapmak mümkün olacak. WhatsApp Plus adı verilen bu uygulama ile kişi listesinde, arka planda, WhatsApp rehberinde birçok farklı değişiklik gerçekleştirebilir, daha çok kişisel özellik ekleme olanağına sahip olabilirsiniz. Bu mesajlaşma servisini daha eğlenceli bir hale getirmek istiyorsanız, uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır. Uygulama herkes tarafından denenebilmesi açısından tamamen ücretsiz olarak mağazalarda yerini aldı. Uygulamayı istediğiniz zaman indirebilirsiniz, ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var.Kullandığınız WhatsApp uygulamasını kaldırmadan, WhatsApp Plus kurmanız mümkün olmayacaktır. Önce kullandığınız uygulamayı tamamen kaldırıp, daha sonra indirme işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Mesajlaşma servisinize renk katacak olan bu uygulama, 12MB'tan büyük fotoğraf, müzik ve video dosyalarını göndermenize de olanak sağlıyor. Böylece sadece tasarım olarak değil, teknik olarak da yenilikler getiriyor. Büyük boyutlarda içerik gönderip almanıza olanak sağlayan bu uygulamayı dilediğiniz zaman ücretsiz olarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri