Wesley Sneijder'den Özel Hayat Tepkisi

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.Sivasspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı futbolcu...

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sivasspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı futbolcu Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun yurt dışında olduğu vakitler parti düzenlediği ve eşini aldattığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Karma alandan çıkarken basın mensuplarına tepki gösteren Sneijder, daha sonra açıklamalarda bulundu. Hakkında yalan haberler yapıldığı taktirde farklı yollar izleyeceğini ifade eden başarılı futbolcu, şöyle konuştu:

"Buraya geldiğim ilk günden beri basına, Türk halkına ve herkese saygım maksimum seviyede. Ancak ben de saygı bekliyorum. Bu sabah özel hayatımla ilgili çıkan bazı haberler var. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Birazcık saygı bekliyorum. Bir kere daha söylüyorum. Eğer özel hayatım ve ailemle ilgili böyle yalan haberler olursa bir daha ki seferde farklı adımlar ve yollar izleyeceğim. Benim sahadaki performansımı eleştirebilirsiniz. Buna bir şey demem. Eleştiride sıkıntı yok ama aile çok farklı. Şükürler olsun ki benim eşime, eşimin de bana güvenimiz var. Bu tip haberler bizi yıpratamaz ama yapılan haberler hiç hoş değil."

Son zamanlarda takım olarak bazı sıkıntılı durumlar yaşadıklarını da aktaran Wesley Sneijder, "Burada aldığımız 3 puan ve gösterdiğimiz mücadeleyle cevabımızı en iyi şekilde verdik. Sizden ricam, eleştirileceksem işimle eleştirileyim. Bir daha eşim ve özel hayatımla ilgili haberler olmasın." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri