Vuslata son 24 saat

Atiker Konyaspor’da Aykut Kocaman 553 gün sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumuna tekrar yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü olarak çıkacak. Taraftarlar ve başarılı teknik adam bu kavuşmayı özlemle beklediğini ifade etti

Atiker Konyaspor’da Aykut Kocaman 553 gün sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumuna tekrar yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü olarak çıkacak.  Konyaspor’un  27 Mayıs 2017 tarihinde Akhisarspor ile iç sahada oynadığı ve 3-0 kaybettiği karşılaşmadan tam 553 gün sonra tekrar Büyükşehir Belediye Stadyumuna ayak basacak.  Bu sezon iç sahadaki ilk maçına Alanyaspor karşısına çıkacak olan teknik patron Aykut Kocaman’ı yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar yalnız bırakmayacak.

OMUZLARDA UĞURLANIP OMUZLARDA KARŞILANMIŞTI

Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar Atiker Konyaspor’a  kazandırdığı tarihi başarılar ile altın çağını yaşatan Aykut Kocaman’a istemeye istemeye veda etmek zorunda kaldı. Kocaman  7 Haziran 2017 tarihinde Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda yapılan bir basın toplantısı ile şehre veda etti.  Atiker Konyaspor taraftarı kendilerine büyük başarılar yaşatan teknik direktör Aykut Kocaman’ı gidişinden sonra bir türlü unutamadılar. Kocaman sonrası büyük bir düşüş yaşayan Anadolu Kartal’ında taraftarlar Kocaman’ın tekrar Konya’ya dönmesini istiyordu.  Hilmi Kulluk ve yönetimi büyük bir başarı göstererek  Konyaspor’a dönmesi için Kocaman’ı ikna etmeyi başardı. Bu haber şehre adeta bayram havası yaşattı. 529 gün önce omuzlarda uğurlanarak Konya’dan ayrılan Teknik Direktör Aykut Kocaman, yine taraftarlar tarafından havaalanında karşılandı. Taraftarlar tarafından Kocaman'a çiçek verildi. Yüzlerce taraftarın meşaleler yakarak besteler okuyarak büyük sevdalarına tekrar kavuştular.

TARAFTAR SÜRPRİZ YAPABİLİR

Kocaman sevdalarına 529 günlük bir aranın ardından kavuşan Atiker Konyaspor taraftarının Büyükşehir Belediye Stadyumunda  Aykut Kocaman ile buluşması ise yarın oynanacak Alanyaspor  maçı ile gerçekleşecek.  Konyaspor’un  27 Mayıs 2017 tarihinde Akhisarspor ile iç sahada oynadığı ve 3-0 kaybettiği karşılaşmadan tam 553 gün sonra tekrar Büyükşehir Belediye Stadyumuna ayak basacak.  Bu sezon iç sahadaki ilk maçına Alanyaspor karşısına çıkacak olan teknik patron Aykut Kocaman’ı yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar yalnız bırakmayacak.

KOCAMAN: ÖZLEDİM

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ‘Atmosferi özledim’ açıklamasıyla taraftarın özlemine de karşılık veren Kocaman ve Konyaspor taraftarının vuslatı yarın büyük bir coşkuyla gerçekleşecek. Atiker Konyaspor taraftarı, Alanyaspor maçını bekliyor. Konyaspor sevdalıları, stadı doldurarak çok sevdikleri hocalarına güzel bir karşılama yapması bekleniyor. Konyaspor’un bu sezon en çok taraftar çektiği maçlar Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları oldu. Bu maçları 25 bine yakın taraftar stadyumdan takip ederken, Alanyaspor maçının Cuma günü olmasına rağmen Aykut Kocaman özleminin bu sayıyı geçmesi bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri