Volvo altı modelini makyajladı

Volvo S60, V60, XC60, V70, XC70 ve S80 rötuştan geçirildi.

Volvo gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda neredeyse bütün yelpazeyi kapsayan bir ürün güncellemesi kapsamında altı makyajlanmış modeli sergileyecek.

Sadece yeni V40 ve 2014'ün sonlarında değiştirilmesi planlanan XC90 değiştirilmedi.

XC60 en kayda değer revizyonu geçiren araç olmuş. Otomobilin yenilenen ön tarafı araca daha geniş ve atak bir görünüm kazandıracak şekilde tasarlanmış.

Yeniden tasarlanmış ön farlar içeren yeni bir motor kaputu bulunuyor, yeni ızgaranın yatay havalandırma yarıkları da kromla kaplanmış. Önceki modelde siyah olan kaplama artık gövdenin geri kalanıyla aynı renkte. Viraj Çekiş Kontrolü artık bütün modellerde standart olarak geliyor.

S60 ve V60 için yapılan revizyonlarda ise daha geniş görünüm sunan yeni stil dikkat çekiyor. Her iki otomobilde de gündüz seyir ışıkları içeren yeni ön farlar ve daha geniş bir ızgara, yeni ön ve arka tamponlar, ayrıca arkada yeni LED kuyruk lambaları bulunuyor.

Daha önce R-Design'a özel olan, alçaltılmış spor şasi, ilk defa S60 ve V60'ın bütün versiyonlarında seçenek olarak sunuluyor.

Volvo S80

V70, XC70 ve amiral gemisi S80 sedanda ufak değişiklikler yapılmış. Cam temizleme için motor kapağında bulunan su püskürtme enjektörleri kaputtan alınmış, ön ızgara radarı siyaha boyanmış ve daha büyük Volvo arması içeren krom ızgara eklenmiş.

Kabinde bütün modeller için yapılan güncellemeler ise, daha kaliteli malzemelerden ve V40'a tamamen renkli dijital gösterge panelinin eklenmesinden oluşuyor.

Ayrıca otomatik şanzımanlı modellerde ilk defa aksesuar olan üç kollu direksiyon simidi ısmarlanırsa, beraberinde vites değiştirme kulakçıkları da seçilebiliyor.

Volvo S60

Yedi inçlik dokunmatik ekran İnternet erişimi ve Spotify müzik uygulaması için sesli komutlar, ayrıca 3 boyutlu navigasyon sunuyor.

Yelpazenin bütün modellerinde yakıt ekonomisi de iyileştirilmiş; en verimli S60 sedan artık 100 kilometrede 4 litre yakıt tükettiği söyleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri